Persona 5 na západě až v příštím roce
Persona 5 Novinka Persona 5 na západě až v příštím roce

Persona 5 na západě až v příštím roce

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Na pultech obchodů bude také ve dvou speciálních verzích.

Reklama

Po rozchodu společností NIS America a Atlusu se nevědělo, kdo bude případné další díly Persony na západě vydávat. Vypadá to ale, že se o to postará přímo Atlus, který uveřejnil podrobnosti ohledně vydání páté Persony v Severní a Jižní Americe. Hry vyjde pro PlayStation 4 a PlayStation 3 příští rok 14. února a bude obsahovat pouze anglický dabing.

O vydání hry v Evropě se ještě bohužel nehovoří, ale každé oficiální oznámení termínu vydání hry "za velkou louží" je víceméně její předzvěstí.

V Americe bude hra kromě standardní edice pro PS4 (cena stanovena na 59,99 dolarů) k mání také ve dvou dalších speciálních edicích.

První z nich je SteelBook Launch Edition za 79,99 dolarů. Sehnat jde pouze předobjednáním hry a dokonce je omezené množství předobjednávek na den.

Další edice nese název "Take Your Heart" Premium Edition. K mání bude pouze pro PlayStation 4 za 109,99 dolarů a obsahuje docela dost zajímavých bonusů:

Soundtrack na CD: výběr hudby z Persony 5 od legendárního skladatele série Shojiho Megura v CD obalu s artworkem Persony 5.

Plyšová Morgana: kočka Morgana není jen maskot Fantomových zlodějů, ale je také jejich členem, a navíc to není jen kočka; prémiová edice obsahuje exkluzivní 4" plyšáka Morgany.

64stránkový vázaný artbook: tento artbook je plný skic a konceptů, návrhů postav a textu od designéra postav Shigenoriho Soejimy.

Steelbook: disk se hrou pro PS4 bude speciálně zabalený ve sběratelském steelbooku s artworkem Persony 5.

Školní aktovka: tradiční školní taška z Japonska ozdobená logem akademie Shujin.

Sběratelský box: jde o největší prémiové vydání Persony od Atlusu v celé historii série a tak je "Take Your Heart" Premium Edition zabalena ve speciální obří sběratelské krabici

O příběhu hry se můžete více dovědět v jedné z předchozích novinek, a pokud náhodou zavítáte na letošní E3, tak by měla být Persona 5 jedním z trháků na stánku Atlusu. V plánu je autogramiáda a rozhovor s návrhářem postav Shigenori Soejimou a návštěvníci by měli dostávat i dárečky v podobě báglů na záda anebo čepic ve tvaru Morgany.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama