Spousta nových záběrů z Mafie 3
Novinka Spousta nových záběrů z Mafie 3

Spousta nových záběrů z Mafie 3

Jan Kalný

Jan Kalný

40

Stream, který začal brzy ráno, přinesl ovoce.

Reklama

O Mafii 3 si můžete myslet ledacos. Někoho zaujala, jiné pobouřila. 2K ale hře věří natolik, že s IGN vytvořili rovnou hodinový stream zaměřený jen a pouze na ní. A dočkali jsme se opravdu několika minut záběrů.

Hned z kraje se nám představil téměř dvouminutový E3 trailer, který je nabušený akcí i příběhovými cut-scénami.

„Každý pád do hlubin má svoje dno. Do hlavy postřelený Lincoln Clay je pevně odhodlaný se pomstít. Jeden muž tak nyní vyhlásí válku celé italské mafii v New Bordeaux a postupně odstraní všechny její prohnilé údy. Sal Marcano již brzy pozná, jaký je to pocit, když člověk přijde o všechno,” dočteme se v popisku videa.

Ovšem upozorňujeme, že trailer může prozradit řadu detailů z příběhu i nějakou tu smrt zjevně důležitějších postav.

Zdá se, že spoilery tím ale nekončily. Ale ani záběry ze hry. Krátce poté jsme se totiž dočkali gameplay traileru, který ukázal opravdu hodně věcí. Viděli jsme čistokrevné přestřelky i s dokončovacími brutálními animacemi, trochu stealth sekvencí, nějakou tu cut-scénu, město i s bažinami a především základní a zároveň unikátní mechaniky Mafie 3. Tedy získávání různých čtvrtí města a systém „underbossů”.

Ve vaší pomstě vám totiž pomáhají tři osoby - Cassandra, Burke a Vito Scaletta. Jakmile získáte čtvrť ve městě (kterých je celkem deset) za pomocí sabotáže místních podníků a příjmů gangsterů, kteří jí ovládají, můžete její velení přidělit svým společníkům. Každý z nich nabízí odlišné bonusy v případě, že zvolíte právě je. Cassandra nabídne například dovoz zbraní, Vito vám na zavolání poskytne podporu v podobě několika NPC a Burke má zase kontakty u policie a můžete v případě nouze odvolat policii.

Musíte si ovšem dávat pozor v jedné věci - je dost možné, že se jeden ze společníků naštve a ve finále vás zradí, pokud čtvrti spravedlivě nerozdělíte. Stát se to může a nemusí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama