Sniper: Ghost Warrior 3 odložen až na začátek roku 2017
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Sniper: Ghost Warrior 3 odložen až na začátek roku 2017

Sniper: Ghost Warrior 3 odložen až na začátek roku 2017

Michal Burian

Michal Burian

3

Na otevřený svět pro elitního odstřelovače si musíme počkat. Výrazné změny vyžadují více času.

Reklama

Polská společnosti City Interactive původně plánovala, že Sniper: Ghost Warrior 3 vyjde v letošním roce. Nedávno ale musela plány přehodnotit a dnes odpoledne oznámila, že se hry dočkáme až na začátku roku 2017, konkrétně 27. ledna 2017 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Sniper: Ghost Warrior 3 se bude poprvé odehrávat v otevřeném prostředí, kde si budete moci zvolit cestu, jak jednotlivé úkoly v nebezpečné Gruzii splníte. S tím souvisí výběr zbraní: odstřelovací pušky, pistole a dalšího vybavení. Zbraně se budou od sebe lišit hlukem, mobilitou, kapacitou munice atd. Pozornost by měl hráč věnovat zejména hluku, spousta misí se totiž bude točit kolem infiltrace místa a eliminování cíle. Důležitý je také výběr správného typu munice. Některá munice je určena speciální pro průstřel vozidla, jiná proti lidem nebo proti extrémně agilním cílům. Vybavení si budete vybírat v táboře. Při výběru budete muset počítač s obtížemi, které vás při daném úkolu budou čekat. Kupříkladu budete muset do vzduchu vyhodit most, tak si nesmíte zapomenout vzít výbušninu.

Takové změny si žádají spoustu práce, což je jeden z důvodu, proč byl Sniper: Ghost Warrior 3 odložen. Samozřejmě další faktor je také pochopitelný, City Interactive chtějí zajistit, že tenhle díl bude stát za to.

„Krátce před dokončením jsme zjistili, že potřebujeme více času, aby Sniper: Ghost Warrior 3 byl jedinečným titulem. Jsme vděčni za podporu a trpělivost fanoušků. Bude to jen pár měsíců, ale čekání bude stát za to,“ nechal se slyšet generální ředitel Marek Tymiński.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama