V samostatném gwintu se vrátí dabéři ze Zaklínače 3
Gwent: The Witcher Card Game Novinka V samostatném gwintu se vrátí dabéři ze Zaklínače 3

V samostatném gwintu se vrátí dabéři ze Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Při hraní gwintu uslyšíme již známé dabéry všech důležitých postav v čele s Geraltem.

Reklama

Jak už víme z dřívějška, plánovaná free-to-play hra Gwent: The Witcher Card Game nenabídne pouze multiplayerové karetní zápasy, ale i několik singleplayerových kampaní. V nich se setkáme mimo jiné s několika starými známými z „velkého” Zaklínače.

Pokud jste se báli, že postavy vůbec neuslyšíte nebo v jejich rolích uslyšíte hlasy, na které nejste zvyklí, tak už se bát nemusíte. Benjamin Lee z CD Projektu RED magazínu GamesMaster prozradil, že se mají vrátit všichni hlavní představitelé. Na oznámení upozornil server GamesRadar.

Hlasů hlavních postav známých z trilogie od CD Projektu i z knižní ságy se zkrátka ujmou ti samí lidé, přičemž Lee uvádí jako příklad samotného Geralta:

„Geralt je Geralt. Vždy používáme stejné dabéry. Protože hráče by vyvedlo z míry, kdyby měl najednou Geralt jiný hlas, a to bychom nikdy nechtěli připustit.”

Jak se zdá, Lee má na mysli minimálně anglickou verzi hry, ve které tak opět uslyšíme Douga Cockla, jenž dabuje Geralta už od prvního dílu. Stejně jako dabéry a dabérky Yennefer, Ciri, Marigolda, Triss a dalších. Osobně si ale myslím, že CD Projekt RED bude chtít dodržet kontinuitu i v případě polské verze.

Připomínáme, že uzavřené beta gwintu začne v září na PC a Xboxu One a stále se do ní můžete registrovat prostřednictvím oficiálního webu. PS4 se má přidat později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama