Crackdown 3 až v roce 2017 kvůli kampani
Crackdown 3 Novinka Crackdown 3 až v roce 2017 kvůli kampani

Crackdown 3 až v roce 2017 kvůli kampani

Michal Burian

Michal Burian

Vývojáři dostali více času, aby vytvořili zábavnou a propracovanou singleplayerovou kampaň.

Reklama

Společnost Microsoft v poslední době ukazuje na veletrzích E3 a Gamescom hry, které mají v dohledné době vyjít pro Xbox One a PC (Windows 10). U open-world akce Crackdown 3 to ale vedení nevyšlo, hry se dočkáme až v roce 2017. Původně marketingový manažer Aaron Greenberg tvrdil, že za to může větší množství her, které vydají ke konci letošního roku. Důvody jsou ale jiné, jak odhalil nejnovější rozhovor s generální ředitelkou Microsoft Studios.

Shannon Loftis pro Game Informer prozradila, že vývoj Crackdown 3 jde bez sebemenších problémů. Přesto se našlo něco, co úplně nezapadá do původního plánu. Hra totiž kromě multiplayeru nabídne i tradiční singleplayerovou kampaň. A právě ta stojí za odkladem Crackdown 3 na rok 2017.

Má to ale stát za to, kampaň v Crackdown 3 má být tou nejpropracovanější a nejrozsáhlejší kterou kdy vytvořili. Velkou výzvou je potom vytvoření misí a příběhu, který bude hráče bavit. Samozřejmě nebudou chybět velké exploze. Stejně tak musíte počítat s následky, pokud něco zničíte, mohou se gangy spojit proti vám.

Až se vývojáři dostanou do fáze, kdy bude kampaň téměř hotova, dočkáme se online bety.

Crackdown 3 vyjde v roce 2017 na Xbox One a Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama