Hostesky, sporty a videohry v Yakuze 6
Novinka Hostesky, sporty a videohry v Yakuze 6

Hostesky, sporty a videohry v Yakuze 6

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Live chaty, karaoke, mahjong a další volnočasovky ze hry.

Reklama

Určitě si sami vzpomenete na několik her, které vás dokázaly svou komplexností překvapit. Podobně na tom je i série Yakuza a Sega se nás snaží přesvědčit o tom, že v novém dílu s tímto aspektem hry nehodlá polevit. Japonští hráči se o tom budou moci na konzoli PS4 přesvědčit už 8. prosince, ale západ si ještě chvíli počká.

Nabízíme vám proto dnes velké množství nových screenshotů ze hry, na kterých lze vidět hodně činností, nesouvisejících přímo s hlavní příběhovou linií, ale při kterých můžete taky strávit hodně času. Můžete si zajít třeba do klubu a bavit se se zdejšími hosteskami. Můžete si jít zaházet šipky, odpálit si pár baseballových míčků, ale taky si zazpívat na karaoke nebo si zahrát staré klasiky od Segy.

Kluby s hosteskami

V těchto klubech jste doposud mohli v sérii Yakuza tradičně zvolit téma rozhovoru a vybírat z možností. Ale kluby v Yakuze 6 jsou spíše něco jako strategická karetní hra, kde budete používat 83 druhů karet s tématy. Opětovnými návštěvami v klubu si můžete vytvořit intimní vztah a možná dokonce sem tam získat nějakou odměnu.

Při výběru témat si jde vybrat z možností jako rozhovor, napij se a jídlo, ale taky můžete zvýšit napětí ve vašem vztahu. V závislosti na vybraných kartách můžete napětí zvýšit nebo snížit a samozřejmě že stejný vliv bude mít i výběr jídla nebo nápojů. Hostesce tak můžete lehce zvednout náladu a taky chuť. A pokud bude vaše hostitelka dostatečně vzrušená...

Konverzační karty nabízí různé žánry a jsou mezi sebou propojeny. Když se v rozhovoru trefíte do tématu, získáte jednoduše "hit". Navýšením počtu "hitů" se zvyšuje napětí a odměna od hostesky pak přímo úměrně závisí na měřidle napětí.

Pokud se dostanete do stavu "dokonalý", můžete se okamžitě dostat do těsné blízkosti své hostesky. Pokud se v intimnostech dostanete až na maximum, můžete zhlédnout speciální, realisticky působící film.

Live Chat

Live Chat je v sérii Yakuza novinkou a můžete si zde, jak jinak, chatovat s dívkami na internetu. Správně načasovaným stisknutím tlačítka budete zadávat text do chatu. A čím lépe se budete trefovat, tím větší oblibě se budete těšit a dívky budou časem odvážnější. Zpočátku na sobě budou mít oblečení, ale časem to může dopadnout úplně jinak.

Karaoke

Do hry Yakuza 6 se vrazí i karaoke s velkým počtem nových písní. Najdete v rock, pop a jiné skladby. Pokud nemáte hudební sluch, můžete si písničky kdykoli jindy poslechnout v režimu Playback. Karaoke minihra se ovládá úplně stejně jako v předchozích dílech mačkáním a podržením tlačítek do rytmu.

Šipky

Šipky si můžete zahrát v Kamurocho v Bantamu a v Clubu Sega a v Onomichi v Snakcu. K dispozici jsou tři herní módy: 01, Cricket a Count-Up, ale překopáno bylo ovládání. Když bude Kazuma Kiryu hrát šipky, může na něj kdykoli někdo zavolat a vždycky všude najdete nějaké soupeře. Samozřejmě, pokud si vyjdete ven s nějakou z hostesek, můžete je oslnit, porazit všechny své soupeře a stát se nejlepším hráčem.

Při házení šipek v Yakuze 6 musíte trefit terč v příslušném místě. Na obrazovce se ukáže kruhový kurzor, určující sílu hodu a vy se musíte trefit do vhodného načasování. V případě že načasování minete, zapíchne se šipka mimo terč.

Virtua Fighter 5: Final Showdown

V Yakuze 5 byl hratelný Virtua Fighter 2 a v Yakuze 6 je to Virtua Fighter 5: Final Showdown. Hra obsahuje 19 hratelných postav a podporuje bitvy dvou hráčů.

Puyo

V Yakuza 6 najdete taky klasickou verzi logické hry Puyo.

Odpalovací centra

Tyto Batting centra, nebo-li odpalovací centra, budou v Yakuze 6 trochu odlišné od předchozích a posunou se ve směru realističtějšího odpalování. Kdysi jste se míček ze stroje snažili odpálit do příslušné zóny: strike, vnitřní rohy, vnější rohy atp. V Yakuze 6 budete používat touchpad pro výběr zóny dopadu, a pokud se dotknete pravé horní části touchpadu, přesune se kurzor na výše vpravo atd. Ale můžete použít i tradičnější ovládací prvky pomocí tlačítek a páček.

Sega Arcade

Sega Arcade znamená zlatý věk videoher, včetně titulů jako Space Harrier, Outrun, Super Hang-On a Fantasy Zone. V Yakuze 6 je všechny najdete v Clubu Sega, takže už nebudete muset běhat do různých heren jako u Yakuzy 0.

Mahjong

Další hrou v Yakuze 6 je Mahjong.

A zbytek galerie:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama