Call of Duty: Modern Warfare Remastered by nakonec mohl být k dostání i samostatně
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Call of Duty: Modern Warfare Remastered by nakonec mohl být k dostání i samostatně

Call of Duty: Modern Warfare Remastered by nakonec mohl být k dostání i samostatně

Jan Kalný

Jan Kalný

20

Lze to vyvodit z rozhovoru, o kterém se mluví, že dodatečné multiplayerové mapy budou zdarma pro každého, kdo si Modern Warfare koupí nebo vlastní edici Infinite Warfare, která MWR obsahuje.

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare Remastered nadchlo spoustu hráčů. Co ovšem moc nepotěšilo, je fakt, že abyste si mohli remasterovaný Modern Warfare zahrát, musíte si koupit Legacy, Legacy Pro nebo Deluxe edici Call of Duty: Infinite Warfare, ty totiž Modern Warfare Remastered obsahují.

Z pár dní starého rozhovoru pro GameReactor lze ale ze slov Davida Pellase vyčíst, že by remaster nakonec mohl být k dispozici i samostatně. Případně jinak, než koupením zmíněných edic Infinite Warfare.

„Dříve jsme oznámili, že bude k dispozici deset map během vydání, a to stále platí. Zbylých šest map ale dáme zdarma po vydání pro každého, kdo si koupí Modern Warfare Remastered - každého, kdo ho vlastní nebo vlastní edici Infinite Warfare, která remaster obsahuje. Oni všichni budou mít všech 16 map.”

Těžko říct, co na tom je tedy pravdy. Minimálně ale svitla naděje, že by remaster přeci jenom mohl být dostupný i samostatně, bez ohledu na vlastnictví Infinite Warfare. Což si samozřejmě odporuje se starší novinkou, ve které jsme informovali, že MWR prostě samostatně nebude. Že by Activision povolil pod nátlakem hráčů? Možností také prostě je, že Infinite Warfare a Modern Warfare Remastered budou dva samostatné klíče, takže můžete aktivovat jen Infinite Warfare a Modern Warfare Remastered dát známému.

Pravdu se snad dozvíme před vydáním, které je naplánováno na 4. listopadu pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama