Další video Mafie 3 pojednává o návaznosti na předešlé díly
Novinka Další video Mafie 3 pojednává o návaznosti na předešlé díly

Další video Mafie 3 pojednává o návaznosti na předešlé díly

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

V Mafii 3 se máme setkat nejen s Vitem Scalettou, ale i s odkazy na Empire Bay a postavy z předchozích dílů.

Reklama

Člověk by čekal, že když během posledních měsíců tvůrci Mafie 3 vydali kvanta videí, dva dny před vydáním hry už trochu povolí. Ale opak je pravdou a videí je snad stále víc. Tentokrát tu ale naštěstí máme jedno, které považujeme za opravdu zajímavé.

Nové video totiž pojednává o návaznosti na předešlé díly. Mafia 3 se koneckonců odehrává ve stejném světě jako Mafia a Mafia 2, což znamená, že se můžete těšit třeba na různé odkazy na Empire Bay a postavy z předchozích dílů.

Nejvýraznějším odkazem je samozřejmě Vito Scaletta, protagonista Mafie 2, který byl po událostech druhého dílu vyhnán z Empire Bay a svěřen pod ochranu Sala Marcana ve městě New Bordeaux.

Postupem času se Marcano rozhodne Vita zbavit, což ale nemůže udělat přímo, protože nám dobře známá postava je stále pod ochranou Lea Galanteho, který Vitův exil v New Bordeaux domluvil a který podle všeho stále žije v Empire Bay. Marcano se tedy musí Vita zbavit pomalu a chytře, což vyústí akorát v to, že se pan Scaletta stane jedním z poručíků Lincolna Claye.

V Mafii 3 se máme dozvědět také to, jak se Vito změnil mezi druhým a třetím dílem jak pohlíží na Marcana a Lea. Stejně tak můžete konečně zjistit detaily o osudu jeho nejlepšího přítele, Joea Barbara. A to prostřednictvím tzv. denních úkolů, které můžete v roli Lincolna plnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama