Mistr světa Formule 1 se představí v Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Mistr světa Formule 1 se představí v Call of Duty: Infinite Warfare

Mistr světa Formule 1 se představí v Call of Duty: Infinite Warfare

Michal Burian

Michal Burian

27

Natočil a nadaboval šest scén.

Reklama

V sérii Call of Duty jsme v poslední době viděli několik známých osobností, šlo především o herce. Zmínit můžeme jména jako Kevin Spacey, Sarah Michelle Gellar, Kiefer Sutherland nebo rapper Ice Cube. Jak vidno, Activision v této tradici bude pokračovat. Z dřívějška víme, že si v zombie módu zahraje David Hasselhoff, bude DJ, v kampani zase bude Kit Harrington (Jon Snow z Game of Thrones) a UFC zápasník Conor McGregor.

Velkým překvapením je mistr světa Formule 1 z roku 2008, 2014 a 2015. Ano, jde o často kontroverzního Lewise Hamiltona, britského pilota F1 zastupující stáj Mercedes AMG Petronas. Lewise Hamiltona uvidíme v šesti scénách Infinite Warfare. Lewis se zúčastnil snímání pohybu a dabování ve studiu Infinity Ward v Los Angeles, jak prozradil v rozhovoru pro francouzskou televizi M6.

Vzpomínám si, že když jsem vyrůstal, hrál jsem Super Mario. V té době byla grafika zastaralá. Je šílené vidět, jak se grafika ve hrách posunula - je to šílené,“ konstatoval Hamilton. „Jsem nesmírně poctěn být součástí Call of Duty: Infinite Warfare.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama