Detaily o příběhu Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Detaily o příběhu Sniper: Ghost Warrior 3

Detaily o příběhu Sniper: Ghost Warrior 3

Faldmen

Faldmen

3

CI Games vypustili informace ohledně tří hlavních postav a letmo nám přibližují jejich příběh.

Reklama

Hlavní příběhová linie se bude odehrávat v Gruzii, která se díky svému umístění přímo mezi západní Asií a východní Evropou stává kritickým strategickým bodem konfliktu a její oblast se tak dostává do krvavé občanské války.

Zde přichází na scénu hlavní hrdina Jonathan North, americký sniper, který je vysazen v oblasti poblíž ruských hranic se zdánlivě jasným úkolem, kterým oficiálně je neutralizovat vůdce separatistů. Jona však bude hnát kupředu něco daleko důležitějšího. Před dvěma lety byl zabit jeho mladší bratr Robert, kterého Jon nemohl zachránit. Nyní se k němu však donesly informace, že prý přežil a nachází se v oblasti ovládané separatisty, čímž dostává Jon druhou šanci zachránit bratrův život. Realizovat tuto cestu mu umožní Frank Simms, který má pro Jonův záměr pochopení a tak sloučí záchranu Roberta s již zmíněnou misí.

Nejedná se o žádnou procházku růžovou zahradou a tak budeme potřebovat tým. Ten budou tvořit další dva parťáci. V první řadě Jon osloví žodlačku Lydiu Jorjadze, se kterou má již nějakou minulost. Je to velice zkušená bojovnice, která stála po jeho boku při misi v Afghánistánu nejen jako jeho parťák. Odehrál se tam mezi nimi vášnivý románek, který však skončil, když Jon během jedné přestřelky náhle zmizel. Lydia souhlasí, že Jonovi pomůže, řešit se tak bude i pravda ohledně toho, co se doopravdy v Afghánistánu stalo. Lydia dříve pracovala pro SFB v Gruzii, takže dobře zná místní poměry.

Druhým osloveným je smrtící mossadský agent Raquel Shein. Ten také souhlasí. Má však jednu podmínku. Jon mu musí pomoci najít brilantního vědce Sergeie Flostova, který vede zakázané experimenty, za což ho chtějí dostat Izraelci pod zámek.

Hlavního hrdinu čeká nelehký úkol. Kromě záchrany bratra bude muset uklidit ještě spoustu špíny. Cíle bychom měli dosáhnout pomocí modifikovatelných zbraní a dopravních prostředků. K dispozici pak budeme mít i drona.

Toto všechno se na naše domácí zobrazovače promítne skrze CryEngine 3, který umožňuje vývojářům z CI Games vnést hře kvalitní audiovizuální zpracování. Novinkou v sérii pak bude dynamické počasí a střídání dne s nocí.

Sniper: Ghost Warrior 3 vychází 4. dubna na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama