Retro střílečka Strafe se inspirovala u legendy Quake
Strafe Novinka Retro střílečka Strafe se inspirovala u legendy Quake

Retro střílečka Strafe se inspirovala u legendy Quake

Michal Burian

Michal Burian

8

Dozvěděli jsme se datum vydání společně s dalšími informacemi.

Reklama

Máte rádi jednoduché střílečky, kde jde především o zabíjení nepřátel, něco ve stylu legendy jménem Quake? Potom by vás mohla zaujmout old-school first-person střílečka Strafe. Ta spatří světlo světa 28. března ve verzi pro PC. Oznámena je také PlayStation 4 verze, zatím ale bez data vydání.

Strafe je roguelike first-person střílečka připomínající Quake a Doom. Hrajete za Scrappera, který plní neuvěřitelně nebezpečnou misi na okraji galaxie. Potíž je v tom, že máte jeden jediný život. Jakmile zemřete, už nic nebude jako dřív. Úrovně budou náhodně generované, aby byly vždy nepředvídatelné. Měnit se bude lokalita, nepřátelé, power-upy, monstra, tajné místnosti a mnoho dalšího.

Boje jsou jinak velmi rychlé a často se dostanete pod enormní tlak, kdy budete čelit velkému počtu všelijakých nepřátel. Protivníci budou explodovat, samozřejmě budou jejich úmrtí doprovázet fontány krve.

Co se obsahu týče, čekají na hráče čtyři jedinečné zóny se čtyřmi úrovněmi. Každá vyžaduje odlišný herní styl. K dispozici budete mít více než 30 šílených zbraní s možností upgradu. O život budete bojovat proti 20 různým nepřátel.

PC verze bude kompatibilní s Oculus Rift.

Gameplay záběry

PlayStation 4 verze

Ukázka technologie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama