Detailní ukázka nového Xbox One Guidu
Novinka Detailní ukázka nového Xbox One Guidu

Detailní ukázka nového Xbox One Guidu

Michal Burian

Michal Burian

1

Zjednodušené vyvolání hlavní nabídky, kde naleznete potřebné ikonky, stejně tak přepracovaná domovská obrazovka.

Reklama

Velká jarní aktualizace Xboxu One bude dnes dostupná pro některé členy programu Insiders. Ti mohou testovat novinky, které Microsoft připravil a brzy vydá oficiálně pro všechny. Než se tak stane, máme pro vás alespoň video, kde byly novinky ukázány. Pokud jste v programu Insiders a nedostanete dnes pozvánku, tak byste ji měli obdržet během několika týdnů. Microsoft bude tyhle novinky zpřístupňovat ve vlnách.

V jarním updatu zaujme zejména přepracované rychlé menu a domovská obrazovka. Cílem Microsoftu bylo zjednodušit uživatelské rozhraní, aby bylo vše rychlé a hráč nemusel tolikrát klikat. Z toho důvodu došlo k přepracování Guidu. Takzvaný průvodce, případně navigace, se po nainstalování aktualizace zobrazí po jediném kliku, zatímco ve staré verzi systému jste museli udělat rychlý dvojklik. V Guide naleznete možnost uložit screenshot nebo nahrát videa. Dále můžete snadno přejít na Xbox Store, My Games & Apps sekce, případně na domovskou obrazovku. V tomto menu nově naleznete rovněž nedávno hrané hry, můžete si v něm prohlédnout achievementy a nastavit další věci.

Mezi další novinky patří přepracována Cortana, nově si budete moci nastavit upomínku a Cortana vám ji připomene.

Jarní aktualizace Xboxu One bude součástí Creators Update, který do WIndows 10 verze přinese nový režim. Ten umožní při hraní na počítači využít dostupný výkon především na hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama