Call of Duty: Infinite Warfare láká na novou část zombie zážitku
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Call of Duty: Infinite Warfare láká na novou část zombie zážitku

Call of Duty: Infinite Warfare láká na novou část zombie zážitku

Michal Burian

Michal Burian

2

Hlavní hvězdou Kevin Smith s dalšími hrdiny v temném lese.

Reklama

První rozšíření Call of Duty: Infinite Warfare je téměř tady, 31. ledna vyjde na PlayStation 4 a po měsíci budou následovat Xbox One a PC verze. Activision novým trailer láká na novou zombie část, která je součástí Sabotage DLC.

Nová mapa do zombie módu se jmenuje Rave in the Redwoods a odehrává se v temném lese. Na místě, které se od zábavního parku dost liší. Přesto o krvelačné potvory nebude nouze. Proti nemrtvým bude bojovat hvězdný Kevin Smith (Clerks, Mallrats) společně s předešlou čtveřicí ze Zombies in Spaceland mapy. To znamená, že opět uvidíme postavy Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad), Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Jay Pharoah (White Famous, Saturday Night Live) a Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer). Součástí bude i nová, tajemná postava, říká se ji The Slasher.

Kromě rozšíření zombie zážitku zahrne Sabotage DLC čtyři nové multiplayerové mapy: Noir, Neon, Renaissance a Dominion. Poslední jmenovaná je remake mapy zasazené do Afghánistánu z Modern Warfare 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama