Crystal Dynamics se stěhují do modernějších kanceláří
Tomb Raider Novinka Crystal Dynamics se stěhují do modernějších kanceláří

Crystal Dynamics se stěhují do modernějších kanceláří

LakilukCZ

LakilukCZ

12

Jejich nové studio zahrnuje nejmodernější technologii a vybavení, které pomůže vytvářet ještě lepší hry.

Reklama

Crystal Dynamics se proslavili hrami ze série Legacy of Kain a především pak Tomb Raider. Na hrách s Larou Croft v ústřední roli, pracují tito lidé již od roku 2003. Reboot série z roku 2013, kde se setkáváme s velmi mladou a teprve začínající slavnou archeoložkou, se jim nadmíru povedl a komunitou byl velmi vřele přijat. Nic, tak nebránilo tomu pustit se do pokračování. Rise of the Tomb Raider byl snad ještě lepší. Edice 20 Year Celebration je ultimátním dobrodružstvím mladé archeoložky. Není proto divu, že si vývojáři mohli dovolit zbrusu novou budovu, plnou nejmodernějších technologií a vymožeností.

Jeden z vedoucích studia, Scot Amos, nadšeně popisuje nový kalifornský domov:

„Po měsících plánování a budování se konečně můžeme přestěhovat. Máme tady skvělé věci. Od hydraulických stolků až po stínidla světel, pro vývojáře milující tmu. Kromě toho máme také 6 zvukotěsných místností a vlastní Motion Capture. Máme také velkou setkávací místnost plnou 4K obrazovek, počítačů a herních konzolí. A co je možná nejdůležitější. Máme obrovskou kuchyň.“

Další z vedoucích Ron Rosenberg pak dodal: „Nová budova nám pomůže posunout naší práci na vyšší úroveň. Nová budova je téměř dvakrát větší, než ta stará, abychom mohli nabrat další zaměstnance.“

Ve vývoji je momentálně třetí díl restartu Tomb Raider a také hra z univerza marvelovských Avengers. Snad se více informací o připravovaných hrách dozvíme brzy. Třeba na E3, která je každým dnem blíž a blíž.

Podívejte se na fotogalerii, a kdyby se vám interiér líbil natolik, že byste tam chtěli pracovat, můžete zkusit volné pozice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama