Dark Souls s roboty upřesněno na polovinu května
The Surge Novinka Dark Souls s roboty upřesněno na polovinu května

Dark Souls s roboty upřesněno na polovinu května

Michal Burian

Michal Burian

3

The Surge od německého studia Deck 13 má přesné datum vydání.

Reklama

Focus Home Interactive konečně oznámili, jaký květnový den vyjde připravované hardcore akční RPG The Surge od německého studia Deck 13. Autoři Lords of the Fallen budou připraveni svůj nový projekt ukázat světu 16. května letošního roku. The Surge si budete moci zahrát na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

The Surge se odehrává v silně dystopické budoucnosti, kdy se Země chýlí ke sklonku svého života. V této době musí ti, kteří zůstávající v přelidněných městech, pracovat, aby vůbec přežili, neboť sociální programy jsou nasycené kvůli stárnoucí populaci a zhoršujícímu se životnímu prostředí.

Umělá inteligence dosáhla velkého pokroku. Spousta pracovních pozic je z toho důvodu pro lidstvo zbytečná. Lidem nezbylo nic jiného, než se vydat na předměstí, kde pomocí speciálních obleků zlepšují svou efektivitu. Těšit se můžete na velmi temnou vizi budoucnosti, kde vývoj naší technologie, společnosti a našeho vztahu s prostředím vedl k úpadku lidské civilizace.

Hra má představit inovativní bojové mechanismy a originální systém vývoje postavy založený na modulových vylepšeních, která získáte v rámci napínavého a tuhého boje.

Podívejte se na nedávné gameplay záběry, Comgad je obohatil o české titulky, přesto zatím lokalizaci hry neoznámil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama