Mafia 3 má demo a první příběhové rozšíření
Novinka Mafia 3 má demo a první příběhové rozšíření

Mafia 3 má demo a první příběhové rozšíření

Michal Burian

Michal Burian

44

Faster, Baby! (Přidej, kotě!) hráče zavede do zcela nového malého městečka na západ od Bayou.

Reklama

Prodeje třetí Mafie nejsou nijak závratné, což je nejspíš ten hlavní důvod, proč společnost 2K Games zveřejnila na PC, PlayStation 4 a Xboxu One demoverzi. Jde vlastně o trial verzi, která vám umožní si v kůži hlavního hrdina Lincolna Claye prožít bankovní loupež. Ta vše odstartovala.

Demo má 24 GB na PC, 27 GB na PS4 a 25 GB na Xboxu One. Pokud se rozhodnete si ukázku stáhnout a poté koupit plnou verzi, tak se vám přenesou uložené pozice.

Zároveň s trial verzí vyšlo první placené příběhové rozšíření. Jmenuje se Faster, Baby! (Přidej, kotě!) a stojí 14,99 euro na Steamu, 409 Kč na PS Store a 299 Kč na Xbox Store. Pokud máte Season Pass, tak další investice není třeba.

Dodatečný balíček Faster, Baby! je prvním ze tří příběhových expanzí. V tomto DLC prožijete nový příběh o rodině, zradě a odplatě. Vše se odehrává ve zcela novém zapadlém malém městečku na východ od Bayou.

Sinclair Parish je malé městečko na západ od Bayou, ve kterém s pomocí násilí a rozséváním strachu vládne šerif „Slim“ Beaumont. Jde o zkorumpovaného muže zákona, který svou představu o jediném správném způsobu života u ostatních vynucuje strachem a násilím. Jednoho dne dojde k vraždě vůdce bojovníků za občanská práva a perzekuci dalších aktivistů. V ten moment spojí Lincoln síly s místní aktivistkou Roxy Laveauovou a společně se rozhodnou pomstít vraždu významného představitele hnutí za občanská práva a postavit místního šerifa „Slima“ Beaumonta i jeho zkorumpovanou bandu před spravedlnost.

Těšit se máte na výbušné mise, během níž odhalíte zkorumpované prostředí města. Na dlouhé cestě vás čeká spousta vysokooktanových honiček, velkolepých taktických soubojů i lstivých akcí. Městečko Sinclair Parish se svým rozsáhlým a rozmanitým terénem má svádět k velkolepým automobilovým honičkám a zbrusu novým způsobům boje.

Součástí dodatečného balíčku Faster, Baby! jsou dále nová vozidla (např. Lassiter Nightcrawler), zbraně (samopal s tlumičem MK 1020) nebo kostým Modrý génius.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama