Deset věcí, které byste měli vědět o Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Deset věcí, které byste měli vědět o Sniper: Ghost Warrior 3

Deset věcí, které byste měli vědět o Sniper: Ghost Warrior 3

Michal Burian

Michal Burian

8

Navíc dynamické počasí s větrem, deštěm a sluncem ovlivní každý váš výstřel.

Reklama

Těsně před vydáním zveřejnila polská společnost CI Games nové video, které hráče informuje o deseti věcech, které by měli vědět o Sniper: Ghost Warrior 3. Hra vychází zítra na PC (s českými titulky), PlayStation 4 a Xbox One.

Video má přes pět minut a představuje nejdůležitější vlastnosti hry. První desítku načíná otevřený svět. Chlubí se rozlohou 27 km² a je rozdělen na pět až šest samostatných oblastí, které od sebe odděluje obrazovka s načítáním. Ve světě bude panovat dynamické počasí se střídáním denní doby. Měnit se bude vítr, občas se přidá hustý déšť a jindy zase vysvitne sluníčko nebo lokality zahalí mraky. Dynamické počasí ovlivní každý váš výstřel, zejména ty na velkou vzdálenost budou vyžadovat maximální koncentraci, sledování okolí a v neposlední řadě také čtení z vašeho přístroje. Při eliminování cíle bude důležité zvážit optimální čas pro výstřel. Někdy bude lepší najít skrýš a počkat na lepší situaci, respektive do druhého dne.

Právě skrýš je dalším důležitým bodem ve hře. Hlavní hrdina Jon Nort se v ní bude moci schovat, vyspat se do určité hodiny, změnit vybavení a vyrábět speciální náboje, pomůcky a lékárničky. Ve světě bude hned několik úkrytů, ve kterých bude Jon v bezpečí.

Následuje funkce Scout, která vám dovolí snadno prozkoumat prostředí a sledovat protivníky, kupříkladu za pomoci jejich stop na zemi nebo kalužích krve.

Co by to bylo za akci bez pořádného arzenálu zbraní. Na výběr bude několik různých odstřelovacích pušek, které můžete vylepšovat o optiku, větší zásobník, pažbu apod.

V dalších částech videa jsou k vidění extrémní podmínky, příběhové pozadí nebo obtížnost Challenge Mode. U té ještě chvilku zůstaneme. V Challenge módu budou protivníci mnohem ostražitější a hlavně je eliminujete především tak, že je střelíte do hlavy. Přesné zásahy - headshoty - tak budou velmi důležité. Když se vám střelba nepodaří, nastanou vám krušné časy. Navíc si musíte zapamatovat pozice nepřátel, v tomhle vám dron moc nepomůže. Sice vám je označí, ale poté ukazatel zmizí. Stejně tak nebudete vidět žádný HUD.

Třetí nejdůležitější části hry Sniper: Ghost Warrior 3 je odstřelování. Uvidíte, co vše musíte před výstřelem (hlavně na velkou vzdálenost) zvažovat. Následuje nahoře zmíněný dron pro průzkum prostředí a monitorování jednotek. A tou nejdůležitější věcí je podle vývojářů možnost hrát tak, jak sami chcete.

Recenzi Sniper: Ghost Warrior 3 pro vás připravujeme na tento týden. Hru jsme obdrželi o víkendu.

Sniper: Ghost Warrior 3 koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Ke standardní edici navíc získáte Season Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama