Staré zombie mapy do Call of Duty: Black Ops 3 stojí přes 800 korun
Novinka Staré zombie mapy do Call of Duty: Black Ops 3 stojí přes 800 korun

Staré zombie mapy do Call of Duty: Black Ops 3 stojí přes 800 korun

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

18

Majitelé Season Pass mají smůlu, za nový obsah si musí připlatit. Zombies Chronicles DLC nebude pro nikoho zadarmo.

Reklama

Minulý týden ve středu vystoupil výkonný producent Treyarchu Jason Blundell ve videu Youtubera JCbackfire a oznámil nový dodatečný obsah pro Call of Duty: Black Ops 3. Dnes následující podrobnější informace a video přímo z hraní.

Již z dřívějška víme, že Zombies Chronicles zahrne osm předělaných map z předchozích dílů. Kromě toho se hráči dočkají i bonusu v podobě 20 ampulek s tekutým divinem (in-game měna), několika nových gobblegumů, exkluzivní kamufláže na zbraně a majitelé PS4 navíc dostanou i dynamické pozadí.

Konečně víme i cenu. Hráči si budou muset připlatit 30 euro (v přepočtu přes 800 Kč, na PS Store přesně 819 Kč), aby si mohli staronové mapy zahrát. Špatnou zprávu mám pro majitelé season passu, kteří si budou muset také připlatit. Season pass se vztahuje pouze na čtyři DLC z loňského roku.

Teď něco k samotným mapám. Ty zůstaly v určitých bodech stejné. Příběhová linka se nemění, původní postavy (Richtofen, Dempsey, Nikolai a Takeo) zůstaly. Některé prvky byly ze hry odstraněny (Spikemore, PhD Flopper) a nahrazeny novými (Trip Mine, Widow‘s Wine). Kromě vylepšení audiovizuální stránky se mohou hráči těšit na zbrojní arzenál známý z Black Ops 3 a na zavedení systému gobblegumů.

Jason Blundell si je vědom, že se určitá část lidí dostala k zombie módu až v pozdější fázi série. Treyarch jim chtějí tímto způsobem umožnit si v rámci Black Ops 3 zahrát jedny z nejdůležitějších momentů celé zombie tetralogie. Zombies Chronicles je tedy taková rekapitulace důležitých událostí, které se odehrály ve World at War a prvních dvou dílech Black Ops.

Seznam map v Zombies Chronicles

World at War

• Nacht der Untoten (opuštěný bunkr) • Verruckt (zamořené sanatorium na okraji Berlína) • Shi No Numa (japonská základna „Vycházející slunce“ v Tichomoří)

Black Ops

• Kino der Toten (staré kino v Berlíně na začátku 60. letech) • Ascension (sovětský kosmodrom) • Shangri-La (bájné město v Himalájích) • Moon (měsíční základna Skupiny 935)

Black Ops 2

• Origins (zákopy a archeologické naleziště na severu Francie během 1. světové války)

Zombies Chronicles vychází již příští týden, v úterý 16. května na konzole PS4. PC a Xbox One následují až o měsíc později. Treyarch navíc bude až do dne vydání rozdávat hráčům in-game bonusy. Ode dneška do příštího úterý tak budete moci získat nové kamufláže, emblémy, gobblegumy a více. Zároveň bude po celou dobu aktivováno 2XP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama