Rockstar má chystat Bully 2: Kevin’s Back Jack
Bully 2 Novinka Rockstar má chystat Bully 2: Kevin’s Back Jack

Rockstar má chystat Bully 2: Kevin’s Back Jack

Michal Burian

Michal Burian

6

Předčasně hru zveřejnil Game Informer, pak se omluvil, že šlo o chybu.

Reklama

Pokračování open-world akční adventury Bully od Rockstaru by si přál nejeden hráč. Možná se ho v dohledné době dočkáme. Prestižní americký magazín Game Informer do svého katalogu zahrnul neoznámené Bully 2: Kevin’s Back Jack pro PlayStation 4. Na kartě redakce dokonce uváděla, že je hra určena pro dva hráče a vyjde během podzimu. Na první pohled je ale vidět, že karta byla neúplná. Proto bych hned nepanikařil, Bully 2 nemusí být exkluzivitou pro PS4.

Jakmile se tahle informace začala šířit internetem, tak karta hry z databáze Game Informeru zmizela a na Twitteru se objevilo vysvětlení. Tamní redakce se fanouškům omluvila a vzkázala, že šlo o chybu: „O pokračování Bully nic nevíme.“ Přitom hra Bully 2: Kevin’s Back Jack byla v katalogu Game Informeru uváděna od 8. května 2017, jen si toho nikdo nevšiml.

To je přinejmenším zvláštní. Nejde spíše o chybu ze strany správce, který publikovat kartu hry předčasně než Rockstar oficiálně Bully 2 oznámil? Jak jinak si vysvětlit plnohodnotný název a informace na kartě hry.

Chytřejší budeme nejpozději příští týden, kdy se v Los Angeles koná E3 (Jízdní řád konferencí). Pokud šlo o chybu, tak je skutečně zvláštní, nemyslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama