Sledujte s námi tiskovou konferenci Xboxu
Novinka Sledujte s námi tiskovou konferenci Xboxu

Sledujte s námi tiskovou konferenci Xboxu

Michal Burian

Michal Burian

123

<strong>Od 23:00</strong>. Tiskovka bude zaměřena na novou konzoli Xbox a připravované hry.

Reklama

Hodinu před půlnocí nás čeká velmi důležitá tisková konference. Microsoft hodlá detailně představit svou novou konzoli Xbox, které se přezdívá Project Scorpio. Konečně uvidíme čeho je tato nová konzole schopna, kdy přesně vyjde a hlavně za jakou cenu. Není pochyb o tom, že Microsoft se na Scorpio zaměří a bude prezentovat připravované hry v rozlišení 4K, včetně svých exkluzivit, ale i titulů od dalších společností. Ukázat by se měl například Middle-earth: Shadow of War a jistotou je také Anthem od BioWare.

-> Nepřehlédněte: Jízdní řád všech konferencí na E3 2017

Jaké hry od Microsoftu uvidíme? Určitě se bude mluvit o State of Decay 2, Crackdown 3, Sea of Thieves a s největší pravděpodobností také o nové Forze Motorsport. Co se týče neoznámených her, tak dnes dopoledne se z ničeho nic objevily koncepty z plošinovky Ori and the Will of the Wisp a zapomenout nemůžeme na něco od tvůrců Halo ze studia 343 Industries, ale nové Halo to být nemá.

Pokud patříte mezi fanoušky Microsoftu, respektive Xboxu nebo Windows 10, tak si tuhle konferenci nenechte ujít. Šéf Xbox divize již před několika dny varoval, že jim nebude stačit standardních 90 minut. Připravte si tak občerstvení, ať nemusíte nikam odbíhat.

Novinky z konference budeme sepisovat již během přenosu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama