Přehlídka indie her pro Xbox One a PC
Cuphead Novinka Přehlídka indie her pro Xbox One a PC

Přehlídka indie her pro Xbox One a PC

Michal Burian

Michal Burian

6

Cuphead, Tacoma, The Last Night nebo Minecraft.

Reklama

Tisková konference Microsoftu byla ve velkém složena i z menších her od nezávislých tvůrců. Indie scéna se postupně dostává do popředí a spousta titulů z této sféry dokáže zabavit často více než drahé AAA projekty od velkých společnosti.

Možná si vzpomenete na E3 v roce 2014. Microsoft představil 2D plošinovku/střílečku Cuphead. Od dnešního dne konečně víme, že vyjde 29. září na Xbox One a Windows 10.

Studio Fullbright, které přivedlo na svět Gone Home, na 2. srpna pro PC a Xbox One chystá Tacomu. Tahle hra nás zavede na opuštěnou kosmickou stanici, kde budeme hledat odpovědi a prožívat lidské příběhy.

The Last Night je kyberpunkové dobrodružství odehrávající se v dystopickém panoramatu města, kde morálka neexistuje a déšť nikdy nepřestane.

The Artful Escape pochází od vydavatele What Remains of Edith Finch a pochlubí se zajímavým vizuálem.

7. listopadu, zároveň s uvedením konzole Xbox One X na trh, dorazí Super Lucky’s Tale. Plošinovka byla původně určena pro Oculus Rift, ale z virtuální reality se dostane i na Xbox One. I majitelé konzolí od Microsoftu tak budou moci prožít příběh lišky jménem Lucky.

Minecraft dostane 4K podporu pro Xbox One X. Půjde o takzvanou X edici, která bude zdarma dostupná pro majitele Xbox One verze Minecraftu. Update přinese také cross-play mezi konzolemi, mobily a PC. Když Microsoft mluví o konzolí, tak myslí Xbox a Switch, nikoliv PlayStation. Aktualizace dorazí během podzimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama