Devolver Digital předvedl parodii na tiskovou konferenci
Ruiner Novinka Devolver Digital předvedl parodii na tiskovou konferenci

Devolver Digital předvedl parodii na tiskovou konferenci

Michal Burian

Michal Burian

9

Ukázal brutální střílečky Ruiner a Serious Sam's Bogus Detour.

Reklama

Historická první tisková konference společnosti Devolver Digital se nesla v hodně zajímavém duchu. Dá se říci, že šlo o takovou parodii na tiskové konference ostatních firem.

Konference Devolveru měla 15 minut a na pódiu jsme viděli nejen důležité lidi této společnosti, ale také všelijaké zvláštnosti. Nejlépe uděláte, když se na záznam podíváte sami, na vlastní oči. Nezapomeňte si přichystat popcorn, stejně jako přihlížející v sále.

Já už jen dodám, že představeny byly dvě novinky: Ruiner a hodně arkádový Serious Sam. Oba tituly jsou brutální střílečky a už jsme o nich v minulosti mohli slyšet.

Ruiner je brutální střílečka zasazena do kybernetické metropole Rengkok roku 2091. Za úkol budete mít odhalit pravdu a zachránit svého uneseného bratra.

Serious Sam's Bogus Detour je zase spin-off známé série, který se řadí do žánru top-down akcí. Hra nabídne příběhovou kampaň, kterou budete moci hrát ve dvou i čtyřech hráčích v online režimu. Dále Deathmatch a další versus módy až pro 12 hráčů, survival mód podporující jednoho až 12 hráčů a plnou podporu editoru. Navíc sami tvůrci připravují desítky různých modifikací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama