Shadow of the Colossus je kompletní remake
Shadow of the Colossus Novinka Shadow of the Colossus je kompletní remake

Shadow of the Colossus je kompletní remake

Michal Burian

Michal Burian

18

Žádný remaster, žádné malé vylepšení, ale plnohodnotná předělávka se vším všudy.

Reklama

Úterní noc byla pro mnohé fanoušky PlayStationu velkým překvapením, Sony sice neukázala nic nového z The Last of Us Part 2 (vysvětlení), ale vytáhla se s oznámením Shadow of the Colossus pro PlayStation 4. Tahle akční adventura vyšla v roce 2005 na PS2, o šest let později na PS3 a v dohledné době si najde cestu na nejnovější konzoli.

Kolega Honza Kalný měl v novince pravdu. Z oznamovacího traileru se mu zdálo, že nepůjde o remaster, ale čistokrevný remake. To s krátkým odstupem potvrdil Shuhei Yoshida, šéf Sony Worldwide Studios. Nechal se slyšet, že vše bude vylepšeno. V rozhovoru pro Famitsu ale nechtěl zacházet do detailů, zdá se však, že obsah zůstane stejný.

Pokud Shadow of the Colossus neznáte, tak tahle hra od SCE Japan Studio je považována za velmi významnou akční adventuru, která je označována jako pokračování kultovky ICO. V tomto dobrodružství naplněného emocemi se pokusíte oživit dívku poražením 16 obrovských Colossů. Každý Coloss představuje jednu úroveň a hlavně zcela jinou taktiku zneškodnění. Než se ovšem k němu dostanete, budete cestovat po nejkrásnější krajině. Svět, jenž vám hra poskytne je fascinující, variabilní, osamělý a tak přirozený, že budete jen tak jezdit na svém věrném koni a obdivovat umění a kreativitu samotných tvůrců. Jízda na koni také patří k tomu nejlepšímu, co se kdy na herní scéně objevilo a budete si užívat každý krok, cval tohoto věrného oře.

Shadow of the Colossus na PlayStation 4 vyjde v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama