Na Anthem od BioWare se podílí Drew Karpyshyn
Anthem Novinka Na Anthem od BioWare se podílí Drew Karpyshyn

Na Anthem od BioWare se podílí Drew Karpyshyn

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Oblíbený scénárista a spisovatel má na kontě další nadějný počin.

Reklama

Ve studiu BioWare během let pracovala řada scénáristů a mezi ty nejvýraznější patří bezpochyby Drew Karpyshyn, scénárista a spisovatel, který pracoval na příbězích mnoha oblíbených her studia. Konkrétně se podílel na Baldur's Gate 2, Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic, Jade Empire, Mass Effectu, Mass Effectu 2 a Star Wars: The Old Republic. Také napsal několik knih Mass Effectu a Star Wars: The Old Republic, trilogii Chaos Born a trilogii o Darthu Banovi ze Star Wars.

Fanoušky, kteří vyhlíží nový počin BioWare jménem Anthem, k jehož odhalení došlo o víkendu na konferencích EA a Microsoftu, jistě potěší, že se bude Drew Karpyshyn podílet i na této hře. Sám Karpyshyn to potvrdil prostřednictvím Twitteru.

Nepochybně jde o dobrou zprávu, alespoň pokud jde o vyhlídky na kvalitu příběhu Anthem, protože Karpyshynova práce bývá dost oblíbená a chválená. Zjevně můžeme být rádi, že se do BioWare před dvěma lety vrátil poté, co si v roce 2012 dal tříletou pauzu kvůli pracím na Chaos Born sérii. Po návratu do BioWare přitom pracoval i na rozšíření Star Wars: The Old Republic.

Já jen připomenu, že Anthem má být mix RPG a dalších žánrů v otevřeném světě, v němž se hráči ujmou role Freelancerů používajících upravitelné exoskeletony Javelin. S nimi se vydávají zkoumat svět, a to buď o samotě, nebo s až třemi dalšími hráči. Anthem pohání engine Frostbite a vyjde ke konci příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama