Crackdown 3 můžete dohrát za 150 minut
Crackdown 3 Novinka Crackdown 3 můžete dohrát za 150 minut

Crackdown 3 můžete dohrát za 150 minut

Michal Burian

Michal Burian

9

V průměru ale za 12 až 16 hodin.

Reklama

Vývojáři open-world střílečky Crackdown 3 v Los Angeles prozradili zajímavou informaci. Crackdown 3 si zakládá na propracované příběhové kampani, která je zasazena do otevřeného světa, kde můžete zbořit téměř vše. I když destrukce podle názorů novinářů nevypadá zrovna nejlépe a postrádají při hraní wow efekt. Nepopírají ale, že je Crackdown 3 zábavné.

Nicméně, členové Reagent Games v rozhovoru pro PC Games N řekli, že kampaň hráči dokončí za nějakých 12 až 16 hodin. Avšak může to být klidně za pouhých 150 minut. Hlavního záporáka totiž budete moci vyzvat hned na začátku a je pouze na vás, zda přijmete tuhle výzvu a postavíte se mnohem silnějšímu nepříteli. V průběhu hry budete získávat různá vylepšení a také zkušenosti. Tím pádem bude poté hlavní boss o něco méně nebezpeční, ale stále ho nebude snadné porazit.

Ve městě na vás čeká spousta aktivit, ať už těch příběhových nebo vedlejších. Zabavit se budete moci rovněž u kooperace a poté multiplayeru. Ten je určen pro 10 hráčů.

Viděli jste nedávný E3 trailer? V něm si zahrála celebrita jménem Terry Crews, kterého můžete často vidět v televizi, vystupuje v reklamě na Old Spice. Tenhle drsňák je zároveň novou hratelnou postavou v Crackdown 3. Má dosud nespecifickou roli v příběhu, často ho uvidíme ve filmečcích.

Crackdown 3 vyjde 7. listopadu 2017 na Xbox One a Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama