Warhammer 40,000: Dawn of War 3 se zítra dočká obsahové aktualizace
Dawn of War 3 Novinka Warhammer 40,000: Dawn of War 3 se zítra dočká obsahové aktualizace

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 se zítra dočká obsahové aktualizace

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Bezplatný přídavek Engines of Annihilation zahrne novou mapu, herní mód, doktríny nebo skiny jednotek.

Reklama

Už zítra, 20. června, se strategie Warhammer 40,000: Dawn of War 3 dočká obsahové aktualizace, která bude k dispozici zdarma pro všechny majitele hry. Nese název Engines of Annihilation a chlubí se zejména herním módem Annihilation, který má hráčům nabídnout klasický multiplayerový zážitek.

V tomto režimu zvítězí tým, který neztratil všechny své stavby, i když je zároveň k dispozici možnost jejich opětovné výstavby pro potřeby případné odplaty. Vaši základnu přitom brání střílny, které vám mohou poskytnout dost času na vybudování armády. K dispozici je také režim Annihilation Classic, v němž sice se střílnami nezačínáte, ale můžete je vybudovat za pomoci jedné z nových doktrín.

Aktualizace totiž zahrnuje tři nové doktríny (jednu pro každou frakci), které si lze odemknout a které vám nabídnou možnost stavět obranné střílny. Tyto doktríny jsou k dispozici ve všech multiplayerových módech a mapách, ne pouze v Annihilation.

Součástí Engines of Annihilation jsou také tři nové skiny jednotek, které uvidíte v trailer níže, a mapa Mortis Vale. Ta stejně jako všechny současné mapy ve hře podporuje mód Annihilation a je popisována jako čerstvé bojiště, které má ukázat nový režim v nejlepším světle. Jde přitom o mapu podporující zápasy 2v2 i 3v3, a to napříč všemi herními módy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama