Call of Duty: Modern Warfare Remastered míří do obchodů
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Call of Duty: Modern Warfare Remastered míří do obchodů

Call of Duty: Modern Warfare Remastered míří do obchodů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

26

Podle dostupných informací bude stát 39,99 dolarů a vyjde buď dnes nebo za týden.

Reklama

Už několikrát jsme tu měli náznaky toho, že se dříve či později dočkáme samostatného vydání remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare. Nyní se zdá, že už o něm nemůže být pochyb.

Správce fanstránky CharlieIntel.com získal z jistého obchodu fotografie krabičky PS4 verze Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Ta láká na multiplayer a kampaň a nechybí na ní citace o nejúžasnějším remasteru. V současné době je bohužel pravda taková, že minimálně multiplayer má od kvalitního remasteru hodně daleko a je zaplevelený mikrotransakcemi či zbraněmi, které v původní hře vůbec nebyly. Nemluvě o snaze Activisionu znovu prodávat DLC Variety Map Pack.

Obchod Target uvádí, že cena Call of Duty: Modern Warfare Remastered je 39,99 dolarů. Tato cena nepochybně platí pro verze pro PS4 a Xbox One, ale dá se očekávat, že cena PC verze nebude o moc nižší. V jejím případě dosud není jisté, jestli vůbec vyjde v krabicové verzi, už nějakou dobu má ale vlastní stránku v obchodě Steamu.

Druhá zbývající nejasnost se týká data vydání. Určité obchody uvádí 20. června, což je dnes, takže toto datum nezní příliš pravděpodobně, protože Activision by se nepochybně pokusil na samostatné vydání remasteru nalákat aspoň v nějakém předstihu. Pravděpodobnější je tak druhý vídaný údaj, 27. června. Tedy za týden.

Osobně si ale myslím, že Activision přichází s křížkem po funuse. Samostatné vydání remasteru přichází dost pozdě, více než půl roku po jeho původním vydání v lepších edicích Call of Duty: Infinite Warfare, nemluvě o tom, že mnoho hráčů mohou odradit špatné ohlasy. Ty vznikly nejen kvůli přidání nežádoucího obsahu, opětovnému prodeji DLC a mikrotransakcím, tedy implementaci neoblíbeného Supply Drops systému, ale i kvůli nedostatku hráčů na většině platforem. Nabízí se otázka, jestli bude v tomto bodě vůbec někdo takhle znásilněný remaster chtít. Zájem o hru může spasit nanejvýš kampaň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama