Nabídka práce u Blizzardu nasvědčuje vývoji remasteru Diabla 2 a Warcraftu 3
Diablo 2 Novinka Nabídka práce u Blizzardu nasvědčuje vývoji remasteru Diabla 2 a Warcraftu 3

Nabídka práce u Blizzardu nasvědčuje vývoji remasteru Diabla 2 a Warcraftu 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

První StarCraft dost možná nebude jedinou klasickou hrou od Blizzardu, která se dočká vylepšeného vydání.

Reklama

Není to tak dávno, co Blizzard oznámil vývoj remasteru prvního StarCraftu. Pro mnoho fanoušků šlo o skvělou zprávu, ale našli se i tací, kteří by upřednostnili spíše remaster starších dílů Diabla a Warcraftu. A jak se zdá, i na ně by mohlo dojít.

Blizzard hledá člověka do pozice senior software engineera, na čemž by nebylo nic zvláštního, nebýt dost zajímavého popisu této pracovní pozice. Přesvědčte se sami:

„Poutavé příběhy. Intenzivní multiplayer. Nekončené možnosti opětovného hraní. To jsou kvality, které udělaly ze StarCraftu, Warcraftu III a Diabla II titány své doby. Vyvíjející se operační systémy, hardware a online služby zapříčinily, že je pro loajální fanoušky obtížnější je hrát a že jsou hůře dostupné novým generacím.

Restaurujeme je k jejich slávě a potřebujeme vaše inženýrské schopnosti, vášeň a schopnost dokončit obtížnou práci.“

Obzvlášť slova o restaurování zmíněných her svědčí o tom, že po StarCraftu dojde i na remaster Wacraftu 3 a Diabla 2. Samozřejmě je možné, že se jen v Blizzardu snaží tyto hry aktualizovat, aby byly lépe hratelné na novějších operačních systémech, jako tomu bylo v případě zdarma uvolněného StarCraftu, ale přeci jen se zdá, že by za tím mohlo být něco víc. Minimálně o remasteru Diabla 2 se již v minulosti hovořilo, na druhou stranu vylepšené vydání některého ze starších Warcraftů bylo minulý rok popřeno. Teď Arthasi raď.

Doufejme tedy, že je zdání příchodu remasterů skutečné, protože by nepochybně šlo o vítaný návrat dvou klasických her. Do té doby nezbývá než vyhlížet remaster StarCraftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama