Vydání Anthem je pro EA počátek desetileté cesty
Anthem Novinka Vydání Anthem je pro EA počátek desetileté cesty

Vydání Anthem je pro EA počátek desetileté cesty

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Něco podobného v minulosti tvrdili i tvůrci Destiny. Co přesně to ale znamená?

Reklama

Anthem od BioWare je jednou z nejvýraznějších her, které byly odhaleny na letošní E3. První gameplay ukázka se mohla chlubit především fantastickou grafikou a také hratelností, která nemá daleko k Destiny od Bungie a Activisionu. Už nějakou dobu se mluví o tom, že nová značka BioWare je odpovědí EA na úspěch Destiny, a rozhodně se zdá, že záběry z hraní tento dohad potvrzují.

Proto by nás nejspíš nemělo příliš překvapovat, že i přístup k dodatečné podpoře hry bude pojat podobně jako v případě Destiny. Patrick Söderlund z EA v rozhovoru s Majorem Nelsonem prohlásil, že v BioWare dělají na Anthem zhruba 4 roky a že EA vnímá vydání hry v příštím roce jako počátek desetileté cesty.

Něco podobného tvrdili v minulosti i tvůrci Destiny a samozřejmě se nabízí otázka, co přesně je tou desetiletou cestou myšleno. Leckoho jistě napadne možnost, že bude hra aktualizována a podporována dodatečným obsahem po dobu deseti let. Mnohem pravděpodobnější je ale možnost, že tu s námi těch 10 let nebude ani tak jedna hra Anthem, jako spíše celá série Anthem.

Jinými slovy, během zmíněného období se nejspíš dočkáme několika dílů, které budou vždy podporovány několik let, opět jako v případě Destiny, které se letos v září dočká druhého dílu po zhruba třech letech podpory původní hry.

Přinejmenším se zdá, že v EA věří v úspěch Anthem, jinak by asi značce nemalovali takhle rozsáhlou budoucnost. V první řadě bychom ale měli doufat, že se povede hra jako taková. A že to tvůrci s tou inspirací Destiny nepřeženou a neztratí vlastní identitu, zvlášť když na Anthem pracuje ta důvěryhodnější část BioWare, tedy studio v Edmontonu. Nedávno jsme se kupříkladu dozvěděli, že příběh Anthem má na starosti Drew Karpyshyn, který má na svědomí třeba příběh prvních dvou Mass Effectů nebo Star Wars: Knights of the Old Republic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama