WWE 2K18 zatím jen na konzole, PC verze oznámena nebyla
WWE 2K18 Novinka WWE 2K18 zatím jen na konzole, PC verze oznámena nebyla

WWE 2K18 zatím jen na konzole, PC verze oznámena nebyla

Michal Burian

Michal Burian

2

PC hráči si budou muset počkat a doufat. Alespoň víme, kdo bude tentokrát tou hlavní hvězdou.

Reklama

Společnost 2K Sports oznámila datum vydání WWE 2K18, platformy, speciální edice a také hvězdu, která bude na obalu a celkově prezentovat letošní ročník wrestlingu.

WWE 2K18 vyjde 17. října letošního roku na PlayStation 4 a Xbox One. O PC verzi zatím nepadlo ani slovo, hráči na této platformě mohou stále doufat, že k němu dojde později, stejně jako u WWE 2K17.

Fanoušci WWE 2K18 budou moci vybírat ze dvou speciálních edic. Prozatím víme o Deluxe edici, která v sobě ukrývá kopii hry ve speciálním obalu, Season Pass, předobjednávkový bonus a digitální obsah ze sběratelské edice. Na odhalení sběratelské edice si ale budeme muset počkat do léta.

Pokud si předobjednáte Deluxe nebo sběratelskou edici, tak budete moci WWE 2K18 hrát dřív, konkrétně od 13. října. Deluxe edice bude k dostání fyzicky i digitálně. Sběratelská edice bude jen fyzicky.

Teď k poslední novince. Hlavní hvězdou WWE 2K18 se stal Seth Rollins. To je poněkud překvapivé, jde o vcelku nového wrestlera. V minulosti si 2K vybírali spíše zvučnější jména v podobě takových jako Rock, Stone Cold, Brock Lesnar nebo John Cena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama