Za týden budete moci v Diablu 3 hrát za Nekromanta
Diablo 3 Novinka Za týden budete moci v Diablu 3 hrát za Nekromanta

Za týden budete moci v Diablu 3 hrát za Nekromanta

Michal Burian

Michal Burian

46

Mužská a ženská verze Nekromanta dorazí do Diabla 3 už příští týden, v placeném balíčku za zhruba 400 korun.

Reklama

Fanoušci Diabla pozor. Přesně za týden vyjde pro Diablo 3 dodatečný balíček Rise of the Necromancer, který do hry přidá dlouho očekávanou mužskou a ženskou verzi Nekromanta.

Rise of the Necromancer DLC se bude ve verzích pro PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One prodávat za 14,99 euro. V přepočtu jde o zhruba 400 korun. Pokud si ho budete chtít koupit, tak jeho hraní na PC vyžaduje nainstalovanou expanzi Reaper of Souls, zatímco na konzolích nepotřebujete nic extra. Diablo 3 je totiž na PS4 a Xboxu One dostupné jen v Ultimate Evil edici, která již první rozšíření obsahuje.

Pokud Diablo 3 stále nevlastníte, tak pro PS4 a Xbox One bude v prodeji nová edice. Jmenuje se Diablo 3: Eternal Collection a zahrne expanze Reaper of Souls a Rise of the Necromancer. Jen u ní počítejte s cenou 69,99 euro. Pro držitele PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold by měla být za 39,99 euro.

Návrat Nekromanta do Diabla 3 si přáli sami fanoušci, píše Blizzard v tiskové zprávě a dodává, že v kampani i v módu Adventure budete moci hrát za mužskou nebo ženskou verzi této postavy. Je pouze na vás, jak za něj budete hrát. Nekromant dokáže mnohé, svými speciálními schopnostmi může kupříkladu povolat padlé protivníky a využít je ve svůj prospěch. Samozřejmě dokáže posílat i kletby z dálky nebo z mrtvoly udělá návnadu, a jakmile se k ní nepřítel přiblíží, tak mrtvola exploduje.

Součástí rozšíření Rise of the Necromancer jsou i dva nové sloty pro vytvoření dalších hrdinů a mazlíček v podobě nebojácného Goblina.

Společně s Nekromantem dorazí do Diabla 3 v úterý bezplatná aktualizace pro všechny hráče Reaper of Souls a Ultimate Edition. Patch 2.6.0 přidá nové zóny a další maličkosti.

Tak nezapomeňte, 27. června to vypukne. Návrat do Diabla 3 se blíží :-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama