Emulátor PS3 her dokáže spustit Red Dead Redemption
Red Dead Redemption Novinka Emulátor PS3 her dokáže spustit Red Dead Redemption

Emulátor PS3 her dokáže spustit Red Dead Redemption

Michal Burian

Michal Burian

15

Jen musejí tvůrci emulátoru zapracovat ještě na optimalizaci a na různých chybách.

Reklama

Westernová akce Red Dead Redemption se stala hitem na konzolích PlayStation 3 a Xbox 360. Bohužel Rockstar hru nenabídl na počítačích a vypadá to, že k vydání PC verze už ani nedojde. Titul je na pultech obchodů od května 2010 a na jaro příštího roku je v plánu pokračování. I to je bohužel oznámeno jen na konzole - PS4 a Xbox One.

Jedinou šancí, jak si zahrát Red Dead Redemption je tak koupě konzole nebo trpělivě čekat na emulátor. Na něm usilovně pracuje skupina RPCS3, která se pochlubila dosavadním úspěchem. Členům RPCS3 se podařilo spustit Red Dead Redemption přes emulátor na počítači. Než se začnete radovat, tak je před nimi ještě spousta úprav. Red Dead Redemption totiž běží na PC přes emulátor ve třech až patnácti snímcích za sekundu a čas od času je hlavní postava neviditelná. Přesto jde o úspěch, v původní verzi běželo hlavní menu na 1fps.

RPCS3 se budou snažit emulátor nadále vylepšovat, aby dosáhli na 30fps a eliminovali všechny grafické nedostatky a chyby. Snad se jim to podaří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama