Hearthstone se dočká expanze Knights of the Frozen Throne
Novinka Hearthstone se dočká expanze Knights of the Frozen Throne

Hearthstone se dočká expanze Knights of the Frozen Throne

Martin Cvrček

Martin Cvrček

V srpnu se s populární karetní hrou vydáte do mrazivého Northrendu.

Reklama

Populární karetní hra Hearthstone: Heroes of Warcraft od Blizzardu se v srpnu dočká nové expanze. Jmenuje se Knights of the Frozen Throne a jak naznačuje její název, zaměří se na tématiku mrazivé země Northrend.

Spolu s Knights of the Frozen Throne dorazí do hry 135 nových karet, přičemž balíčky lze tradičně získávat v režimu Arena nebo výměnou za herní měnu nebo reálné peníze.

Specialitou přídavku je 9 legendárních karet, které při zahrání přemění hrdiny Hearthstone v tzv. Death Knighty. Díky tomu budou mít k dispozici upravené schopnosti, stejně tak se změní jejich vzhled.

Chybět nebudou ani bezplatné mise, které slibují návštěvu ikonických míst světa Warcraftu. Za splnění první z nich získáte náhodnou legendární kartu Death Knighta, přičemž následující mise vás mimo jiné postaví do boje proti různým bossům, abyste nakonec stanuli proti samotnému králi lichů.

Už nyní si můžete předobjednat 50 balíčků karet za 49,99 amerických dolarů, díky čemuž získáte i unikátní Frostmourne kartu. Na oficiálním blogu se navíc můžete podívat na podobu některých nových karet. Já jen dodám, že Knights of the Frozen Throne vyjde během srpna pro PC, iOS i Android. Přesnější datum vydání momentálně není k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama