WWE 2K18 míří na Switch
WWE 2K18 Novinka WWE 2K18 míří na Switch

WWE 2K18 míří na Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Wrestlingová série se objeví na konzoli Nintenda poprvé od roku 2012.

Reklama

Pokud vlastníte Nintendo Switch a máte zájem o sportovní hry, dosud vám nejspíš nezbývalo než vyhlížet nový díl série FIFA od EA. Teď se ale nabídka rozšiřuje, protože na Switch vyjde i wrestlingové WWE 2K18 od 2K Games.

Díky tomu se série WWE objeví na konzoli od Nintenda poprvé po pěti letech. Naposled jsme tu měli WWE '13 z roku 2012, které vyšlo pro původní Wii (a také na PS3 a Xbox 360). WWE 2K18 oproti tomu míří nejen na Switch, ale i na PS4 a Xbox One. O PC verzi zatím nepadlo ani slovo, i když na ni snad dříve či později dojde, podobně jako v případě WWE 2K17.

WWE 2K18 v rámci Switche podporuje dokovací režim s hraním na televizi i přenosný režim, takže tu máme první přenosnou verzi WWE po šesti letech. Jinak vše nasvědčuje tomu, že po stránce obsahu se verze pro Switch nebude lišit. Více informací o náplni hry se dočtete v nedávné novince.

V oznámení není vysloveně řečeno, že verze pro Switch vyjde ve stejný den jako verze pro PS4 a Xbox One, tedy 17. října. V popisku videa, které najdete níže, se píše jen o vydání během letošního podzimu. Přesné datum vydání je tak prozatím záhadou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama