Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux v pořádném traileru
Novinka Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux v pořádném traileru

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux v pořádném traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

3DS remake u nás vyjde počátkem příštího roku.

Reklama

V Antarktidě se objevilo prostorová anomálie, plná démonů. Ti teď hrozí, že zaplaví celou Zemi. Organizace spojených národů to ale nechce nechat být, a tak do oblasti vysílá týmu proškolených specialistů s cílem prozkoumat anomálii a zjistit, jak ji zastavit.

Připravte se na návrat Demonicy v nové rozšířené verzi nazvané Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux. Očekávejte nový přidaný obsah, další možné konce, nové dungeony na prozkoumání a další drobnosti. Vžijete se do role voják a, vyslaného Organizací spojených národů, který musí prozkoumat prostorovou anomálii nazvanou Schwarzwelt. Kupoli temné energie, od která hrozí, že spolkne celý svět. Uvnitř najdete domov, jakoby zrcadlený do podoby noční můry naší vlastní země. Navíc obývané démony, kteří umírají touhou se s vámi setkat.

Oznámení hry

Hra přináší také zbrusu nové ilustrace od Masayuki Doi, aktualizovanou podobu hry, vylepšenou umělou inteligenci nepřátel a pokud znáte původní verzi, tak vám tvůrci zaručují, že tento návrat nebude stejný. Dokonce bude honě jiný.

Další příběhový obsah přinese i úplně novou postavu. Vaše cesta nebude stejná jako předtím, protože se objeví zbrusu nová postava jménem Alex a ta teď sehraje velmi důležitou roli v tom, jak se příběh dále vyvine. Moc toho o ní nebudete vědět, ale rozhodně se chce svést příběhem s vámi. Připojí se také noví démoni, které byste mohli poznat z jiných her série Shin Megami Tensei.

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux vyjde v Japonsku pro 3DS už 26. října a začátkem roku 2018 v Severní Americe a v Evropě a tato verze bude obsahovat i původní japonský dabing a anglické titulky.

Druhý oficiální trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama