V posledním DLC Mafie 3 se střetnete s nebezpečným kultem
Novinka V posledním DLC Mafie 3 se střetnete s nebezpečným kultem

V posledním DLC Mafie 3 se střetnete s nebezpečným kultem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

40

Přídavek nazvaný Znamení časů vyjde 25. července.

Reklama

Tvůrci Mafie 3 blíže představili třetí a zároveň poslední placené DLC nazvané Sign of the Times (v překladu Znamení časů). V něm vás čeká konflikt s brutálním kultem Ensanglante, který se uhnízdil v New Bordeaux a terorizuje město za pomoci násilných rituálů.

Přídavek slibuje temný příběh, v němž není nouze o násilí nebo drogy a v němž figuruje otec James a některé nové postavy. Nejvýraznější z nich je žena jménem Anna, které je třeba pomoci.

K dispozici budou také další vozidla a vybavení, třeba vrhací nože, přičemž dojde i na návštěvu nových lokací. Součástí DLC jsou také nové herní prvky, třeba vyšetřování za pomoci fotoaparátu a UV světla. S jejich pomocí postupně odkryjete skutečné motivy kultu, nicméně vyšetřování nebude jednoduché, protože se Lincoln Clay v jeho průběhu setká s novými hrozbami i jevy. V boji vám pak pomůže zpomalení času během přestřelek, které lze prodlužovat za pomoci zásahů do hlavy.

DLC vyjde 25. července, a to pro PC, PS4 a Xbox One. Příští týden bychom se měli dočkat ještě podrobnějších informací. A jestli vás zajímá, jak se povedly předešlé dva placené přídavky, tak si můžete přečíst náš speciál, v němž postupně hodnotíme všechny DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama