Zombie mód Call of Duty: WWII v prvním traileru
Call of Duty: WWII Novinka Zombie mód Call of Duty: WWII v prvním traileru

Zombie mód Call of Duty: WWII v prvním traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Vítejte v bavorské vesnici Mittelburg, v níž vás čeká kooperativní boj proti nacistickým zombiím a dalším potvorám.

Reklama

Podle očekávání došlo na letošním Comic-Conu v San Diegu na oficiální odhalení zombie módu Call of Duty: WWII. Jak se dalo vypozorovat už ze záběrů, které unikly o víkendu, tvůrci ze studia Sledgehammer Games pustili své DNA autorů Dead Space ze řetězu a představili zajímavý hororový zážitek, který vypadá trochu jako mix Call of Duty, Dead Space, The Evil Within a Wolfensteina.

Opět nás čeká kooperace pro několik hráčů, kteří se ujmou předem daných postav. Ty k nám budou promlouvat hlasy, jež by se daly v některých případech označit za hvězdné. Muže jménem Drostan Hynd totiž namluví David Dennant (Pán času, Harry Potter a Ohnivý pohár), zatímco vůdce týmu hratelných postav dabuje Ving Rhames (Pulp Fiction, série Mission Impossible, Úsvit mrtvých).

Zombie mód je zasazený do bavorské vesnice Mittelburg, v níž zažijete mrazivou noc plnou hrůz a v níž vás čeká boj proti hrůzným nemrtvým výtvorům doktora Petera Strauba (Udo Kier). Vaším úkolem je přitom získat zpět neocenitelná umělecká díla, která ukradli vojáci Osy během druhé světové války. Mittelburg však skrývá tajemný klíč k nepředstavitelné, monstrózní síle. V tomhle hororu o nástupu nesmrtelné nacistické armády mrtvých prý není nic takové, jaké se zdá.

Hráči se mají zároveň těšit na nejtěžší lov easter eggů v celé sérii Call of Duty. Trailer však uvádí, že se mód jmenuje prostě Nazi Zombies, ne Army of the Dead, jak tvrdil únik. Je ale možné, že Army of the Dead bude jednoduše název mapy, ne celého módu.

Informace o Call of Duty: WWII - Nazi Zombies sepsal Martin "Cvrnda" Cvrček a Vojtěch "Riley" Zikán.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama