Grand Theft Auto 6 spatřeno v životopise herce pro motion capture
GTA 6 Novinka Grand Theft Auto 6 spatřeno v životopise herce pro motion capture

Grand Theft Auto 6 spatřeno v životopise herce pro motion capture

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36

Jedná se o chybu, nebo tu snad máme jeden z prvních náznaků toho, že už v Rockstaru připravují další GTA?

Reklama

O tom, že se jednoho dne dočkáme dalšího dílu série Grand Theft Auto, snad nemůže být pochyb. GTA Online je sice pořád extrémně plodná dojná kráva a Rockstar momentálně připravuje Red Dead Redemption 2, ale jednoho dne se asi tvůrci musí posunout dál a Red Dead koneckonců není GTA. Teď tu možná máme jeden z prvních náznaků faktu, že už se ti tvůrci posunuli.

Uživatel NeoGAF fóra s přezdívkou Chadskin si všiml životopisu jistého Tima Neffa, herce pro motion capture. Ten uvádí, že se podílel na motion capture nejen pro Red Dead Redemption 2, ale i pro Grand Theft Auto 6.

Samozřejmě může jít jen o chybu nebo způsob, jakým na sebe Neff chce strhnout pozornost. Třeba Neff dělal něco pro potřeby GTA Online a jen si spletl název. Na druhou stranu může být nález určitě reálný. Už mnohokrát jsme tu měli případy úniků a předčasných odhalení jen proto, že nějaký herec nebyl zasvěcen do toho, jak obvykle probíhá oznamování a vývoj her, i když by člověk čekal, že si autoři dané hry takové věci dokážou pohlídat.

V první řadě tu ale zůstává fakt, že značka Grand Theft Auto znamená automatický výdělek, který mají v Take-Two Interactive, pod nějž Rockstar spadá, určitě rádi. Dříve či později na další díl zkrátka musí dojít, přičemž GTA V vyšlo už v roce 2013. Dává tedy smysl, aby o čtyři roky později probíhal vývoj pokračování, i když je nepochybně značná část Rockstaru zaměstnaná tvorbou Red Dead Redemption 2. Fakt, že se Neff podílel i na chystaném westernu, však může naznačovat, že když už byl jednou ve studiu, vývojáři ho rovnou využili pro potřeby dalšího projektu.

I proto je třeba podotknout, že jestli je vývoj Grand Theft Auto 6 skutečností, ještě nějakou dobu o něm z oficiálních míst určitě neuslyšíme. Rockstar a Take-Two Interactive se budou chtít v následujících měsících a nejspíš i letech nepochybně věnovat hlavně Red Dead Redemption 2 a dalšímu dojení GTA Online, dokud o něj hráči budou mít zájem. Ať už je Neffův životopis aktuální či nikoliv, další Grand Theft Auto je zkrátka s největší pravděpodobností záležitostí vzdálenější budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama