Nový update No Man’s Sky má zlepšit příběh a zrychlit cestování
Novinka Nový update No Man’s Sky má zlepšit příběh a zrychlit cestování

Nový update No Man’s Sky má zlepšit příběh a zrychlit cestování

Michal Burian

Michal Burian

24

Mezi jednotlivými místy budete moci cestovat prostřednictvím portálů. <strong>Doplněno o trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace: Majitelé No Man’s Sky mohou stahovat novou aktualizaci. Jmenuje se Atlas Rises a přidává do hry nový centrální příběh. Ten umožní hráčům prozkoumat detailně vesmír a dozvědět se nové informace. Autoři připravili třicetihodinový rozvětvený příběh, procedurálně generované guild mise, detailnější mezihvězdné obchodování a celkově vylepšili hru.

Původní zpráva: Zítra to bude rok od vydání ambiciózního vesmírného dobrodružství No Man’s Sky, které spíše hráče zklamalo. Studio Hello Games se ale nevzdalo a pomalu, polehoučku napravuje své chyby a zaváhání. Výsledkem jejich snažení je bezplatná aktualizace Atlas Rises, která přichází po březnovém updatu Pathfinder (přidal vozidla pro průzkum planet).

Atlas Rises se zaměřuje na zlepšení centrálního příběhu No Man’s Sky a přidává možnost rychlého cestován mezi jednotlivými místy prostřednictvím portálů. Součástí má být i patch opravující problémy a chyby, které ve hře stále jsou.

K těmto informacím spoluzakladatel Hello Games dodal: „Byli jsme ticho, ale pozorně jsme poslouchali.“ Tak snad nebudou mlčet zase několik měsíců.

Aktualizace Atlas Rises vyjde zdarma tento týden pro PC a PlayStation 4 verze No Man’s Sky .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama