Jak poběží F1 2017 a Agents of Myahem na PS4 Pro?
Agents of Mayhem Novinka Jak poběží F1 2017 a Agents of Myahem na PS4 Pro?

Jak poběží F1 2017 a Agents of Myahem na PS4 Pro?

Michal Burian

Michal Burian

1

Vývojáři se rozpovídali o výhodách hraní na výkonnější konzoli PlayStation 4 Pro.

Reklama

Tři studia dostala na oficiálním PlayStation Blogu prostor, aby jejich zástupci napsali, jaké výhody jednotlivé hry umožní majitelům výkonnější konzole PlayStation 4 Pro.

25. srpna letošního roku vychází licencované závody F1 2017. Codemasters lákají na plnohodnotné 4K rozlišení 3840 x 2160 s detaily monopostů, částmi a tratě. Zlepšení si máme všimnout hned v paddocku, natož na startovní čáře. Samozřejmostí je i podpora HDR s ostrými, reálnými barvami a jasnější a přirozenější prezentací světla. Ve 4K s HDR poběží F1 2017 při 60 snímcích za sekundu.

Druhou hrou je zběsilá, šílená akce Agents of Mayhem (15. srpna) od autorů Saints Row. Mohou vám prozradit, že již zítra odpoledne si budete moci na Zingu přečíst recenzi od Martina Cvrčka. Studio Volition se u Agents of Mayhem zaměřilo na detailní grafiku. Z toho důvodu poběží titul na PS4 Pro ve Full HD rozlišení 1920x1080 a přinese lepší textury, detaily a nasvícení. Pochopitelně se nezapomnělo ani na podporu HDR a co se týče frekvence snímků za sekundu, tak vývojáři slibují 60fps.

Poslední hrou je arkádovka Sine Mora EX (již vyšla). Ta na PS4 Pro běží v rozlišení 4K při 60fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama