Obrazem: České menu PS4
Novinka Obrazem: České menu PS4

Obrazem: České menu PS4

Michal Burian

Michal Burian

46

Takhle vypadá menu konzole PlayStation 4 v betě.

Reklama

Ve čtvrtek odpoledne bylo spuštěno testování nové aktualizace konzole PlayStation 4. Verze 5.0 kromě různých nových funkcí přináší také jednu zajímavost pro náš malý trh. Společnost Sony se konečně rozhoupala a rozhodla se přeložit rozhraní konzole.

Pokud vás Sony nevybrala a nezaslala vám klíč do bety, tak se díky jednomu z našich čtenářů můžete na české menu PlayStationu 4 podívat. Podle jeho slov je přeloženo zhruba 95 procent. V češtině není kupříkladu sekce Informace o účtu a její podkategorie nebo v sekci PlayStation Plus správa členství předplatného. Jak jsme předpokládali, přeložen není ani PlayStation Store (moc textu v popiskách jednotlivých her), ale zároveň bohužel PS Store neinformuje ani o tom, které hry mají české titulky.

Co nás a další hráče hodně zklamalo, tak je, že nastavení češtiny v systému nemá vliv na hry, u kterých čeština fungovala jen z poloviny. Tento problém je hodně diskutovaný u Assassin's Creed: Black Flag a Assassin's Creed: Unity. Na Zingu jsme očekávali, že právě čeština v systému umožní spustit hru kompletně v češtině, ale stále jsou přeloženy jen příběhové texty. Možná v plné verzi updatu to bude jinak. Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama