Podivný humanoid hlavním hrdinou nového RPG od THQ Nordic
Biomutant Novinka Podivný humanoid hlavním hrdinou nového RPG od THQ Nordic

Podivný humanoid hlavním hrdinou nového RPG od THQ Nordic

Michal Burian

Michal Burian

18

Akční RPG v otevřeném, postapokalyptickém světě. <strong>Aktualizováno o nové detaily, screenshoty a trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace: Obchod Amazon předčasně zveřejnil předobjednávku na dosud neoznámenou hru Biomutan od THQ Nordic. Včera jsme viděli reklamu v jednom německém časopise, dnes si můžeme přečíst další detaily a podívat se na screenshoty. Krátce na to vyšel oficiální trailer, který potvrdil dříve zveřejněné informace. Biomutant připravují ex-tvůrci Just Cause.

Podle popisku je Biomutan post-apokalyptické open-world ARPG, které přináší těsné souboje v reálném čase, střílení a využití mutantních schopností v akci. Se zvláštním tvorem budeme prozkoumávat tři systematicky generované světy, podsvětí a malé sluneční systémy, a to po vlastních nohou, na mechu, létajícím balónem, člunem nebo dokonce využitím UFA.

Hlavní hrdinu si budeme moci plně přizpůsobit (po vzoru MMO her) a mutační systém nám dovolí vylepšovat jeho schopnosti a vybírat z těch, které se nám budou nejvíce hodit. Ve hře bude i možnost vyrábět vlastní nástroje a zbraně. Co se příběhu týče, má jít o kontextové vyprávění s vlastním příběhem o přežívání v živém, barevném světě.

Původní zpráva

Před pár týdny společnost THQ Nordic lákala, že na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem odhalí zbrusu nové post-apokalyptické RPG, které je zasazeno do otevřeného světa a nabídne prvky kung-fu. Dnes už víme, o co jde.

V německém magazínu se totiž objevila reklama na titul Biomutant od THQ Nordic, které je popisováno jako post-apokalyptické open-world kung-fu akční RPG. Dle reklamy vyjde Biomutant na začátku příštího roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hlavní obrázek znázorňuje podivného humanoidního hrdinu, který se podobná lišce. Za hlavou má velký meč, kolem pasu náboje a přes oko stylovou pásku. Na dalších screenshotech je vidět, že hlavní hrdina bude umět plavat, bude prozkoumávat herní svět a nejspíš bude létat na nějakém zvláštním tvoru, připomíná draka.

Za vývojem pravděpodobně stojí studio Experiment 101 (nebo X101). Má jít o nové studio ze Švédska, které v roce 2015 založili odpadlíci z Avalanche, kde vytvářeli Just Cause.

Připomeňme, že THQ Nordic má příští týden na Gamescomu odhalit ještě jeden projekt, ten má být pokračováním známé série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama