Xbox Game Pass obsáhne další hry
Novinka Xbox Game Pass obsáhne další hry

Xbox Game Pass obsáhne další hry

Michal Burian

Michal Burian

Sedm nových her a rozšíření do dalších zemí, včetně Slovenska.

Reklama

Pár měsíců stará služba Xbox Game Pass se dočká dalšího rozšíření. Seznam dostupných her rozšíří v dohledné době sedm nových kousků, které budou moci předplatitelé bez dalších investic hrát.

Největší novinkou (podle Microsoftu) je včera oznámena definitivní edice akčního dobrodružství ReCore. Aktualizovaná verze s vylepšenou grafikou a novým obsahem (mise Eye of Obsidian a T8-NK Corebot) se v programu Xbox Game Pass objeví 29. srpna. Ve stejný den vyjde v digitální i fyzické podobě. Majitelé původního ReCore si vylepšení a nový obsah budou moci stáhnout zdarma.

Dalšími hrami, které budou v září přidány do Xbox Game Passu, jsou: Metro: Last Light Redux, Fable II, Garou: Mark of the Wolves, 10 Second Ninja X, Hue a The Bridge.

Na závěr dobrá zpráva pro naše sousedy, Xbox Game Pass bude oficiálně spuštěn na Slovensku a v dalších sedmi zemích, a to od 1. září.

Xbox One Pass je služba, kde dostanete neomezený přístup k více než stovce her pro Xbox One, včetně těch z Xboxu 360 se zpětnou kompatibilitou. Xbox Game Pass stojí 149 Kč měsíčně a nabízí hry jako Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 nebo LEGO Batman. Více zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama