Představení pětice tříd z Etrian Odyssey V
Novinka Představení pětice tříd z Etrian Odyssey V

Představení pětice tříd z Etrian Odyssey V

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Mistři bojových umění, šermíři, Dragooni a další.

Reklama

Atlus vydal několik nových trailerů, představující další třídy postav ve hře Etrian Odyssey V: Beyond the Myth. Seznámíme se s třídou Pugilist, Masurao, Fencer, Warlock a Dragoon.

Pugilisti jsou mistři bojových umění a soubojů, kteří bojují holýma rukama. Jsou tedy vhodní do předních řad. Kromě toho, že jsou schopni protivníky paralyzovat, mohou obětovat část svých HP a použít opravdu silné útoky, takže je vždycky dobrý nápad mít v partě někoho, jehož pěsti jsou považovány za smrtící zbraně.

Třída Masurao používá v Etrian Odyssey V klasické japonské meče. Mohou být umístěni v předních řadách, protože dokážou napadnout několik soupeřů při jednom útoku. Když se naučí používat skill Challenger, mohou do boje přilákat vzácnější nepřátele a získat lepší předměty a více zkušeností. A čím je lepší dovednost, tím vzácnější jsou nepřátelé a tím větší jsou odměny. Masurao se časem může specializovat na používání jednoho meče, nebo se může naučit ovládat až čtyři různé.

Fenceři jsou mistři v používání rapíru a štítu a když se během bojů dostanou až k nepříteli, dokážou rychle bodnout, vyhnout se úderu a bodnout znovu a dokonce řetězit útoky nebo spojovat útoky s dalšími členy skupiny. Mohou se dále specializovat a obětovat nadbytečné vybavení na úkor rychlosti.

Třída Warlock do skupiny přináší hlavně živly: oheň, led a blesky.

Třída Dragoon je poslední ze čtyř tříd, určených pro lidskou rasu. Dokáže pohltit škody a útočit velkým příručním kanonem. Specializují se na ochranu skupiny před různými útoky a jsou dobří do předních řad, protože se dokážou vypořádat se spoustou příšer. Dragooni se časem mohou specializovat vyloženě na obranu nebo na útoky.

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth vychází v Evropě pro 3DS koncem roku.

Purgilist

Masurao

Fencer

Warlock

Dragoon

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama