Beta odhalila slabiny Call of Duty: WWII. Bude další historický díl?
Call of Duty: WWII Novinka Beta odhalila slabiny Call of Duty: WWII. Bude další historický díl?

Beta odhalila slabiny Call of Duty: WWII. Bude další historický díl?

Michal Burian

Michal Burian

8

Díky zpětné vazbě se změní některé věci, aby plná verze byla ještě lepší.

Reklama

Studio Sledgehammer Games má za sebou perné dny a další na vývojáře čekají. Po dvou víkendových testech se tvůrci podívali na zpětnou vazbu a rozhodli se pro některé změny, aby byla plná verze ještě lepší. Co se změní?

Velký otazník je v současné době u maximálního skóre v módu Team Deathmatch. U první uzavřené bety (pouze pro PS4 hráče) byl limit stanoven na 75. Pro druhou betu (pro PS4 i Xbox One hráče) byl ale zvýšen na 100. V současné době nejsou autoři ještě rozhodnuti, jaký limit bude Team Deathmatch mít a žádají hráče, aby jim dali vědět, jakou hranici preferují. Z dosavadní zpětné vazby se zdá, že vhodnější je 75. Když byl totiž limit nastaven na sto, mnoho bitev skončila dříve.

Zásadní změnou projde mapa Aachen. Ta byla v betě vhodná především pro milovníky bojů na střední vzdálenost. Sledgehammer Games ji upraví tak, aby si ji zamilovali i příznivci odstřelování z větší dálky.

Ze zpětné vazby jsme se také dozvěděli, že jednou z nejoblíbenějších zbraní v betě byla M1928, klasický „Tommy Gun”. Díky tomu se tenhle populární samopal dočká vylepšených zvuků.

Call of Duty: WWII vyjde 3. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Bude další historický díl?

Co myslíte, dočkáme se po WWII dalšího historického dílu? Na tuhle otázku se rozpovídal Eric Hirshberg. Generální ředitel společnosti Activision Publishing v rozhovoru pro Game Informer řekl, že podle něho nabízí druhá světová válka a historické zasazení spoustu příležitostí. Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama