Další dvě třídy z RPG Etrian Odyssey V
Novinka Další dvě třídy z RPG Etrian Odyssey V

Další dvě třídy z RPG Etrian Odyssey V

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Mistr nemrvého umění Necromancer a Rover, útočící z dálky.

Reklama

Jak už jsme i na našich stránkách několikrát ukázali, Atlus pokračuje ve vydávání videí představující postupně všechny třídy postav, které si s sebou můžete vzít do skupinky při hraní RPG Etrian Odyssey V: Beyond the Myth. Dnes to jsou Necromancer a Rover.

Není žádným tajemstvím, že na každého, kdo vstoupí do korun stromu Yggdrasil, čeká smrt. Ale vy ji s sebou můžete taky přinést, kdy si do party přizvete Necromancera. Tito mistři nemrtvých umění sice nejsou nejlepšími bojovníky, ale mohou do boje povolat takzvané wraiths a nechat je dělat špinavou práci. Tito wraithové jsou nejen schopni rozdávat rány a pohlcovat škodu, ale mohou být také obětováni pro větší dobro. Chcete vyléčit skupinku? Obětujte wraitha! A co tak zrušit na pár kol nepřátelskou obranu? Obětujte wraitha! Chcete zvýšit sílu kouzel? Ano, obětujte wraitha! Přestože je hraní s Necromancery trochu netradiční, jejich dovednosti jsou pro skupinu bojovníků neocenitelné.

Třída Rover je pravým opakem, jsou to skutečně praví lovci. Díky zkušenostem s útočením na dálku, může třída Rover způsobit velké škody i ze zadních řad. A díky svým znalostem o přírodě, zase dokážou prozkoumat neznámé území. Kromě vysledování příšer ale mohou povolat pomoc od zvířat a nabídnou trochu jiný druh útoků nebo podpořit obranu.

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth vychází v Evropě pro 3DS někdy koncem roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama