Ex-autoři Blur připravují akční závody Switchblade
Novinka Ex-autoři Blur připravují akční závody Switchblade

Ex-autoři Blur připravují akční závody Switchblade

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Nasedněte u do svých vozidel a pusťte se do sebe.

Reklama

Studio Lucid Games oznámilo práci na novém titulu jménem Switchblade. Jde o dynamickou akční záležitost, kterou pohání technologie Unreal Engine 4. Hra má pro PlayStation 4 a pro PC vyjít na počátku roku 2018, a pokud máte chuť zabojovat si ještě před vydáním, zkuste se na oficiálních stránkách registrovat do uzavřené bety. Důležité také je, že akční závody Switchblade budou free-to-play.

Za hrou Switchblade stojí tým, který pracoval na takových titulech, jako je Projekt Gotham Racing, Blur nebo Geometry Wars. Tentokrát ale půjde o boje 5 proti 5, odehrávajících se v arénách a kombinující v sobě velmi rychlý boj s neustále se měnícím množstvím strategických možností.

Jako jezdci můžete přepínat mezi různými, silně ozbrojenými vozidly. Můžete třeba sejmout soupeře pomocí rychlého stíhače a ten pak vyměnit za těžké bojové vozidlo a zaútočit na věž, která bude vašim hlavním cílem. Vaši spoluhráči zase mohou přeskakovat mezi léčitelskými vozy a dělostřelectvem a ve vašem snažení vás podporovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama