Call of Cthulhu hlásí odklad na rok 2018
Call of Cthulhu Novinka Call of Cthulhu hlásí odklad na rok 2018

Call of Cthulhu hlásí odklad na rok 2018

Michal Burian

Michal Burian

1

Vývojáři chtějí vytvořit co nejlepší hru, potřebují na to ale čas.

Reklama

Společnosti Focus Home Interactive se rozpadá konec letošního roku. Nejprve byl oznámen odklad akčního RPG titulu Vampyr na jaro 2018. Dnes se přidává hororová detektivka Call of Cthulhu. Ta je v současné době v plánu na neurčitou část příštího roku.

Vývojáři Call of Cthulhu ze studia Cyanide na sociálních sítích napsali, že co nejdříve oznámí nové datum vydání. Nyní se ale chtějí soustředit na vývoj, aby vytvořili co nejlepší hru. Zajímavé ale je, že poté byl tweet odstraněn.

Call of Cthulhu je detektivní RPG, ve kterém se v kůži někdejšího válečného veterána a soukromého detektiva Edwarda Pierce dostaneme na temný a znepokojivý ostrov jménem Darkwater. Na tomto depresivním místě budeme vyšetřovat tragickou a záhadnou smrt uznávané malířky Sarah Hawkinsové, která se na Darkwater nedávno přestěhovala s manželem a rodinou.

Call of Cthulhu nabídne temnou a tísnivou atmosféru, která vzdává hold Lovecraftovým dílům a světu. Toto zdánlivě banální vyšetřování vás totiž může zavést k zlomyslnějším silám a temnějším záhadám pohřbeným hluboko pod Darkwaterem.

Přečtěte si naše dojmy z Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama