Deep Sky Derelict kombinuje tahovou strategii a RPG
Novinka Deep Sky Derelict kombinuje tahovou strategii a RPG

Deep Sky Derelict kombinuje tahovou strategii a RPG

Michal Burian

Michal Burian

V ponuré dystopické budoucnosti prozkoumáte opuštěné mimozemské lodě.

Reklama

Finské studio Snowhound Games (autoři mobilní hry Apestorm – Full Bananas) ve spolupráci s 1C chystá zajímavou kombinaci tahové strategie a RPG. Deep Sky Derelict hráče zavede do ponuré dystopické budoucnosti, kde je lidstvo roztroušeno po celé galaxii a lidská společnost rozdělena do dvou odlišných tříd. Vy budete hrát za chudého vyvržence bez státní příslušnosti, který je nucen žít v opuštěných mimozemských lodích a stanicích. Vašim snem je ale stát se privilegovaným občanem a žít na povrchu planety, užívat si nesyntetického vzduchu, vody a jídla. Sen se vám může splnit, na jedné lodi ve vesmíru lze nalézt poukaz, který vám tohle vše umožní.

Než se ale k poukazu dostanete, budete muset prozkoumat mnoho opuštěných lodí, kde naleznete kořist a stopy. Zároveň budete obchodovat, přátelit se a pochopitelně bojovat. Na boj nebudete sami. Složíte si skupinku až tři žoldáků, s kterými se do nebezpečného dobrodružství pustíte, včetně taktických tahových bojů, do nichž promluví karty měnící arzenál a vybavení.

Deep Sky Derelict slibuje vysokou znovuhratelnost díky procedurálně generovanému obsahu, respektive lodí, a dva herní režimy: příběh a arena.

Deep Sky Derelicts je v současné době v předběžném přístupu na Steamu a GOG.com. Vývojáři plánují titul dokončit do března 2018. Dosavadní recenze hráčů jsou kladné a spoustu z vás jistě naláká komiksový styl. V rozpracované verzi je spousta omezení, ale plná verze má nabídnout dobrodružství o délce deseti až dvaceti hodin.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama