Přihlaste se do testování pirátského Sea of Thieves
Sea of Thieves Novinka Přihlaste se do testování pirátského Sea of Thieves

Přihlaste se do testování pirátského Sea of Thieves

Michal Burian

Michal Burian

3

Všichni hráči, kteří se přihlásí, dostanou šanci si novinku od studia Rare vyzkoušet.

Reklama

Za pár dnů to bude rok od spuštění technické alfy pirátského dobrodružství Sea of Thieves. Vývojáři ze studia Rare postupně vybírali větší a větší množství hráčů, kterým z Insider programu umožnili si Sea of Thieves vyzkoušet. Pokud máte rovněž zájem si novinku od Rare vyzkoušet, tak máte poslední šanci.

Až do 1. prosince jsou otevřeny registrace do poslední fáze technického testu alfa verze. Každý, kdo se přihlásí, dostane šanci si Sea of Thieves na Xboxu One a PC s Windows 10 vyzkoušet.

Vstup do programu Insider je zdarma. Před registrací musíte zadat svůj Xbox Live účet (nebo vytvořit nový) a podmínkou je věk 18+, abyste mohli podepsat NDA o mlčenlivosti - nesmíte nahrávat a sdílet zážitky z hraní. Pokud budete hrát na Xboxu One, budete ještě potřebovat Xbox Live Gold.

Sea of Thieves je kooperativní akce, ve které se stanete pirátem a vašim úkolem je hledat poklad a bojovat s nepřátelskými hráči na moři i na souši. Pokud nebudete chtít hrát v týmu s jinými hráči nebo se svými kamarády, můžete se stát osamělým pirátem, ale nebude to nic jednoduchého. Hra byla vytvořena tak, že v ní musejí členové posádky spolupracovat, aby uspěli.

Plná verze Sea of Thieves je v plánu na začátek roku 2018 ve verzích pro Xbox One a PC s Windows 10.

Zdroj: IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama